Inneholder noe sponsede produkter og derfor #reklame

Hei på deg!

Forrige søndag var hele gjengen min i Oslo for å gå på julemarked, spise deilig mat sammen og ikke minst se juleteater. Dette har blitt en liten tradisjon vi gjør hvert år som julegave til hverandre. Lillesøster med familie, oss og mamma. Hvor fin julegave er ikke det? Det er alltid vanskelig å gi julegaver til hverandre. Alle har alt de trenger, for ønsker de seg noe kjøper de seg ofte det selv. Det å gi opplevelser til hverandre er en utrolig fin ting som gir påfyll i hjerteboka og skaper fine minner. Jeg er så glad for denne fine tradisjonen! Et annet fint julegavetips er å gi “barnevakt” som julegave til hverandre. Midt i denne intense, hektiske (og fine) småbarnstilværelsen brukes barnevakt kun når det virkelig trengs. Det blir derfor mindre av verdifull kjærestetid, noe jeg ønsker meg mer av i året som kommer. Så bytte av barnevakt synes jeg er en genial julegave å gi (og få).

Det er likevel ikke bare opplevelser jeg gir, derfor tenkte jeg samle mine julegave-favoritter i et innlegg. Kanskje det kan være til inspirasjon?

Nydelig ansiktsmaske fra ORGAID
Favoritten! Denne gir huden en skikkelig boost og fin glød. Den kommer også i pakker på 4 stk, så fin å åpne og gi som tilleggsgave, venninnegave, vertinnegave osv.

Leppebalm + farge fra Inika. Denne har jeg alltid i vesken. Fantastisk bra som resten av sminken fra Inika. Jeg har byttet ut hele sminkepungen med Inika jeg nå. Anbefales!
Denne leppebalmen gir pleie og fukt samtidig som den gir fin farge. Veldig fin gave å gi!

Stålmatbokser. Miljøvennlige, varige og utrolig praktiske! Utrolig fine å gi i gave til en som har alt. Jeg har flere varianter, men disse er favoritten. De brukes daglig og er sååå fine!

Termokopp fra Frank Green. De fineste termokoppene jeg vet om! Jeg elsker min og har den alltid i veska! Utrolig fin gave å gi!

Miljøvennlig elektrisk tannbørste til barn. Elsk på denne! Begge gutta har hver sin, og øvrige søtnoser i familien fikk de av oss til julegave i fjor. Tannbørstene er laget av resirkulert plast, går på batteri og det medfølger kule klistremerker til å pimpe tannbørsten med. Den lager musikk, og tannbørstehodene kan byttes. Denne anbefales virkelig! Gutta mine elsker sine!

Nydelig sjokolade i søte kremmerhus. Disse er så koselig å gi bort! Malmø sjokoladefabrikk lager de aller beste sjokoladene. Denne er min favoritt. NAM!

Krabbesnøre som kan brukes igjen og igjen, år etter år. Jeg vet de kanskje er rart å gi bort krabbesnøre i desember. Men disse er altså SÅ bra! Fine å gi i gave, da medfølger liksom en liten krabbefiske-opplevelse i samme sleng 😉

Så til spiselige julegaver! Det er så koselig å gi!

  • Lag en krukke Julegranola og pynt med et rødt bånd rundt.
  • Lag opp en haug frøknekkebrød (fordi de er sååå gode) og pakk noen inn i søte cellofanposer.
  • Sunn snop! Til barnehagedamene som er hverdagshelter og passer på crazy kids gir jeg alltid sunn snop. Spesielt snickersen er populær og enkel å lage opp til mange.
  • Pepperkakesirup – jeg har alltid en liten flaske av denne stående. Virkelig magisk i kaffen, og hyggelig å gi bort da!

Ha en nydelig dag!

PS! I morgen røper jeg en STOR hemmelighet jeg har båret på en stund nå. Sååå spent! Flere av dere har kanskje fått vite hemmeligheten på nyhetsbrev? Dere på nyhetsbrevet mitt får vite spennende nyheter og annet snask før alle andre 😉