Hei sveis fra hun som har sittet plantet i front av dataskjermen siden sist jeg tittet innom. Vi har jobbet så det nesten har gnistet de siste dagene, og nå er altså vårt splitter nye julehefte KLART! Helt siden vi lanserte forrige julehefte i 2015 har vi pratet om hvor gøy det ville være å dele våre personlige julefavoritter i et hefte. De oppskriftene vi holder tett om brystet og som betyr litt ekstra. Både jeg og Randi har mange fine tradisjoner fra våre familier med tradisjonsrike oppskrifter helt tilbake fra våre oldemødre. Vi er opptatt av å bevare slike tradisjoner og er så glade over å kunne dele disse oppskriftene med dere!

Vårt knakende fine JULEHEFTE inneholder en haug med tradisjonsrike oppskrifter som hører julefrokosten og julelunsjen til. Vi deler oppskrift på lammerull, sylte, leverpostei, noen eltefrie rundstykker som nesten gjør seg selv, pannekaker, rødbetsalat og mer til. Vi deler også favorittoppskrifter på småkaker og julesnop laget med en sunnere vri som pepperkaker, brune pinner, cookies, sjokolade, Sarah Bernhard, karameller og ikke minst den fantastiske brownien MED salt karamellsaus.

Jeg er altså så jublende glad over dette heftet! Det er så stas å dele dette med dere! For vår egen del er det også stas, siden alle julefavorittene våre er samlet i et hefte på et sted. Ingenting er jo bedre enn det!
Heftet ble ferdig i dagtidlig og er nå sendt avsted til trykkeriet. Dere som har forhåndsbestilt vil få heftet rett i postkassen deres innen få dager! Les mer om heftet HER. Det kan nemlig enten bestilles i trykket format, eller som et onlinehefte. For dere som klikker hjem onlineheftet vil dere få heftet tilsendt med det samme.

Håper dere synes dette er like stas som meg!
En klem sendes fra meg til dere alle!