Hei hå!
Straks desember og kalendertid. I år gleder jeg meg ekstra mye til denne fine førjulstiden. Jeg gleder meg til å nyte alle de små øyeblikkene som morgener med kalendergaver til barna, kakaokos i sofaen til barnetv, pepperkakebaking, tur med hodelykt, advent og alt det fine. I år tror jeg vi alle har mer av det kanskje mest verdifulle: tid! Jeg har i alle fall jobbet på for å nyte en rolig desember med familien min. Jeg har ganske så tom kalender siden alle julebord, juleverksted og teater er avlyst. I år må vi derfor se gleden i andre ting, og en glede jeg har lyst til å spre i desember er SPRUDLENDE SUNN JULEKALENDER.

Hver morgen vil det dukke opp en mail fra meg med en oppskrift som hører julen til, og et gavedryss. Jeg lover massevis med smakfulle oppskrifter og ikke mint et gavedryss jeg tror du vil digge! Jeg har handlet inn mange av mine produktfavoritter jeg skal pakke pent inn og sende av sted til heldige vinnere. Dette skal bli skikkelig koselig! Er du påmeldt?

For å delta i kalenderen må du melde deg på HER.
Kalenderen er helt gratis, og får du allerede mail fra meg? Ja, da må du fortsatt melde deg på linken over.
Her er et knippe av hva som kommer i løpet av de første dagene av kalenderen. Som jeg gleder meg til å dele med dere!!

Nyt siste novemberdag.
I morgen klokken 07 dukker første mail fra meg opp i innboksen din. Hoho🎅🏻