På søndag startet jeg litt på førjulskosen med JULESNOPKURS på favorittkaféen Greenhouse økomat. Kurset ble helt fullt med 18 flotte deltakere og massevis med god stemning.  Det er så stas å få lov til å holde slike kurs, inspirere, spre viktig lærdom og matglede. Jeg hadde laget nydelig sprudlende sunn gløgg til alle for annledningen, så allerede før kurs duftet det nydelig av julekrydder i hele kaféen. Deltakerene laget 7 slag sunn snop, fikk smaksprøver og selvsagt en smakebit til å ha med hjem. Alt i alt en skikkelig koselig søndag!

LINN HANSEN GRÜNDER, DAGLIG LEDER OG ERNÆRINGSRÅDGIVER driver Sprudlendesunn, med fokus på kjernesunn mat, matlagning og matglede. Her fra kurs om sunn jukesnop i Fredrikstad. Holder matlagningskurs, driver veiledning med tilpasset kostplan, matintoleranse. Holder også foredrag og gitt ut opskrifthefter, driver bloggen sprudlendesunn.no sammen med RANDI EIDSMO FLESJØ ERNÆRINGSRÅDGIVER

Linn forklarer en oppskrift for en kursdeltager. LINN HANSEN GRÜNDER, DAGLIG LEDER OG ERNÆRINGSRÅDGIVER driver Sprudlendesunn, med fokus på kjernesunn mat, matlagning og matglede. Her fra kurs om sunn jukesnop i Fredrikstad. Holder matlagningskurs, driver veiledning med tilpasset kostplan, matintoleranse. Holder også foredrag og gitt ut opskrifthefter, driver bloggen sprudlendesunn.no sammen med RANDI EIDSMO FLESJØ ERNÆRINGSRÅDGIVER

Foto: Mariann Tvete, Nationen. 

Dette kurset har vært på trykk i lokalavisen, og kommer på trykk i avisen Nationen litt nærmere jul. Noen som får Nationen hjem? Veldig koselig med journalister på besøk!

Fikk du ikke med deg dette kurset og vil være med på Julesnopkurs? Det er satt opp nytt kurs i samarbeid med YOGY i Moss 10 desember. Fortsatt ledige plasser!
Se arrangementet her.

Husk å melde deg på julekalenderen vår, her. Nå er det bare TO dager igjen til desember. Jeg gleder meg i massevis!!