Hei hå!
Først av alt: SOM jeg koser meg med julekalender om dagen. Det er stas å lage noe som blir satt SÅ stor pris på. Jeg har virkelig lagt flid i kalenderen og håper alle som mottar en mail hver morgen kjenner på inspirasjon og juleglede. Det er også veldig stas å gi bort så mye fint daglig. Jeg kan love masse bra gavedryss fremover også! Meld deg på kalenderen her, om du ikke får mail av meg.

I går var jeg på tradisjon tro, julebaking hos en gode venninne. Åshild bak instagram profilen @hverdagsdryss (MÅ følges!) lager de nydeligste kaker og makroner. Ikke bare ser alt hun tryller frem helt fantastisk ut, men det smaker nydelig også. Det er en kunst skal jeg si deg! Jeg spiser særs lite sukker og snop, men i julen er det stas å ha en balanse på det hele. Åshild lager de beste makronene i verden. Jeg tuller ikke, aldri har jeg snakt bedre, og jeg har testet mange!

Vi laget derfor en salig blanding av makroner med salt karamellfyll, sprudlende sunne pistasjekuber og en favoritt som vil dukke opp i julekalenderen, Hasselnøttdrøm (begge pyntet til jul). Nå er altså kakeboksene fylt til jul, og jeg kan sette frem fine fat med en saling blanding av sukkerbomber og blodsukkervennlig stæsj når vi har gjester. I år blir det kun familie som gjelder, og de er delt opp i små kohorter som vi sprer utover juleuken. Det blir koselig det også!

2020 er det merkeligste året, men for sprudlende sunn har det også vært et fint år. Jeg skravler om jul og året som har gått på podcasten til Line HER. God lytt❤️