Hei i fredagen! Hvor har uken tatt veien? Jeg har vært supertravel denne uken og føler dagene har rast forbi meg. Hadde noen sagt at det var onsdag i dag hadde jeg ikke tvilt et sekund! Setter jeg meg ned og oppsummerer uken får jeg den til å gå opp og jaggu inneholder den mye bra! Mandag avsluttet jeg kursløpet med den fine gjengen min på “Spis deg slank og Glad kurs”. Det er alltid litt vemodig å avslutte et kursløp med en gjeng som har blitt så sveiset! Heldigvis skal jeg følge de aller fleste av kursdeltakerene videre. Kursdeltakerene har i snitt gått ned 8 cm rundt midjen hver og 6kg ned på 6 uker. Er ikke det fantastisk!? Ikke nok med det, de rapporterer om mer energi, bedre søvn, finere hud, fin mage, fantastisk god mat og ikke vondt i kroppene lenger. Det er vel den aller beste endringen etter en kostholdsendring! Jeg smiler bare av tanken!

Onsdag hadde jeg kurs for en fin gjeng damer på storkjøkkenet. De kokkelerte fargeglad, næringsspekket og magevennlig mat, og ikke minst fikk de en god innføring i kostholdets virkning i kroppen og tarmens funksjon. Stas å kunne inspirere! Imellom kurs har jeg jobbet på klinikken OG hygget meg på hjemmebane med to små aktive fiser mens mannen bygger hus. Hei hvor det går!

Så til overskriften. Husker dere jeg nevnte de fantastiske pannekakene i innlegget om prim? Jeg har også snappet de med jevne mellomrom siden de har blitt laget igjen og igjen hos oss de siste ukene. I skrivende stund står en røre klar til steking. I dag skal det nemlig bli pannekakefest til lunsj! Det er jo tross alt fredag!!2011-02-28 20.13.29Disse pannekakene er megaenkle å lage, er glutenfri, snille med blodsukkeret ooog BABYVENNLIGE! Emilen min har lagt sin elsk på disse og SKAL spise de selv. Det blir klin ut av en annen verden, men det er vel slik det blir flinke barn av! Ellisen min har iallefall alltid vært flink til å spise uten å måttevaske hele kjøkkenet etter han og det tror jeg skyldes at han fikk spise selv fra første stund!

BABYVENNLIGE PANNEKAKER

  • 3 godt modne bananer
  • 4 dadler
  • 1 ts bakepulver
  • 1 dl havremelk
  • 1/2 ts vaniljepulver
  • 1-2 ts kanel
  • 1,5 dl havregryn
  • 1,5 dl TEFF jyttemel
  • 3 egg

Kjør alt i blender/stevmikserbeholder til en glatt fin røre. Stek i varm stekepanne i litt smør. Lag typ amerikanske pannekaker med en diameter på ca15cm. De er SÅ gode! Nyt de med ost, nøttesmør, prim eller bare som de er. NAM!
2011-02-28 20.13.302011-02-28 20.11.58God helg dere!
Jeg skal lage mat til et dryss mennesker hele helgen, så følg gjerne med på snap (linhan88)!

Forresten! Hvordan er interessen for kurs på sørlandet i september? Det blir mulig et par kurs i Kvinesdal, og tenker da på kurs i Kristiansand området og kanskje Flekkefjord også! Gi meg gjerne tilbakemelding og har du tips til egnet lokale osv blir jeg glad om du sender en mail (linn@sprudlendesunn.no)!