Samarbeid med Fazer yosa

Denne salaten har jeg hatt dilla på en stund nå. Den er så god! Den holder seg fint et par-tre dager i kjøleskapet og passer som tilbehør til de fleste middager. I går hadde vi den ved siden av ovnsbakt torsk. Skikkelig digg! Denne varianten er melkefri og kremet med Fazer sin havresnack greek style.

Til ca 4 personer trenger du:
1 brokkoli
1 eple
en håndfull pinjekerner eller valnøtter
en liten rødløk
en håndfull granateplekjerner eller tranebær
en håndfull gresskarkjerner
Saften av en halv sitron
2 ts eplesidereddik
1 ss honning
1 beger Fazer yoga greek style naturell

Skjær brokkolien i små buketter, del eplet i små terninger, hakk løen og tilsett resten av ingrediensene. Rør godt så alt får “dressingen” på seg. Denne salaten er en liten næringsbombe. Den er rik på protein fra gresskarkjernene, gode fettsyrer, antioksidanter og gode byggeklosser. Da blir det fest i kroppen rett og slett!

Nå har jeg vært så heldig å samarbeidet med Fazer Yosa en stund. De har gode melkefrie alternativer som jeg har fått testet i ulike oppskrifter. Dere vet jeg er skeptisk til lange ingredienser, kunstig søtt, søte produkter med mye sukker osv, og dere vet også at jeg aldri anbefaler noe jeg ikke kan stå inne for. Så dette samarbeidet har vært gull for selv å teste ut melkefri alternativer i mange retter hvor melkeprodukter er en naturlig del. Som i denne tzatzikien eller i disse grønne vaflene. Men også for å kunne anbefale melkefrie alternativer videre til alle de jeg møter på min vei enten det er på klinikken, kurs eller via blogg og sosiale medier. Fazer har gjort en god jobb der altså!