Hei på dere!
Jeg dåner av den sporadiske bloggingen min om dagen. Hun som virkelig skulle nyyyte permisjon har jobbet med forberedelser til JULEHEFTET som straks kommer for salg på nettsiden vår og forberedt noen foredrag som ble booket før kulen på magen var reel. Veninnene mine ler seg skakk over dama som planla å ha total permisjon ventet 9 uker og ikke 5 uker med jobb som sist. Faktisk har jeg planer om full permisjon og null niks med jobb altså. Jeg må bare få JULEHEFTET heeelt perfekt og ut for salg først! Også må jeg planlegge kurshøsten 2016 først! Desember blir bra! Visjonen min om å bli en skikkelig blogger med faste spalter og daglig blogging må også ligge litt kjenner jeg. Håper dere følger med selvom bloggingen er sporadisk. Jeg prøver være aktiv på Instagram, og har til om med åpnet Snapchatkontoen for alle og enhver! Følg meg gjerne der (linhan88 it is!)!

Så til overskriften. Vi har en middagsfavoritt i huset. Den går på repeat til en stadighet og vi blir ikke lei! Spør du han lille mannen i huset hva han vil ha til middag får du som oftest fisk til svar. Spør du om han vil ha fiskegryte så jubler han! Søting!
2015-10-08 18.14.48-2KREOLSK FISKEGRYTE – 4 pers
Denne oppskriften fikk jeg faktisk av min kjære pappa for flere år siden, og laget den første gang på Jentenes Julebord. Noe alternativ festmiddag, men skal si det det var populært! Denne gryten egnes like godt til hverdag som fest!

Du trenger:
1 hel purre
2 hvitløksfedd
3 gulrøtter i terninger
1 rød paprika
1 boks havrefløte/soyafløte/boks Creme Fraiche
1 boks kokosmelk
1 ss Curry Paste
1 ts paprikapulver
1 ts gurkemeie (valgfritt)
500g torskefilet
salt og pepper etter ønske

Freses purren, paprikaen, gulrøttene og hvitløken i en varm panne i litt olje/smør. Hell over havrefløte/soyafløte/creme fraiche og kokosmelk.  Tilsett currypaste og krydderet. La småkoke i 5 minutter. Skjær torsken i terninger og tilsett torskebitene, vend forsiktig om og la småkoke videre i 5 minutter.

Server sammen med kokt quinoa og dryss gjerne litt friske urter på toppen!
Tips! Til festmiddagen er det knallgodt å drysse noen ferske reker på toppen av hver porsjon. 2015-10-08 18.14.56-2Pssst! Pappaen i huset jobber kvelden i dag og lille luring har fått velge middag. Vi skal derfor ha kreolsk til middag i dag, og dere kan få følge kokkeleringen på Snap!