Jeg brenner for å inspirere deg til å ta gode valg for deg selv. Valg som gjør at du føler deg BRA. Valg som gjør at du får mer energi og overskudd, styrker immunforsvaret ditt, og som gjør deg GLAD. Jeg ønsker å inspirere til å spise mer fargerik mat, til å tørre eksperimentere mer med spennende ingredienser og til å lære deg å sette sammen måltidene riktig. Et godt kosthold er en livsstil, og med det følger også interesse for miljø, gode pleie produkter til hud og hår, og inspirasjon til å bevege seg mer.

Jeg kom over denne artikkelen i Aftenposten og er så ENIG!
Sosiale medier har enorm makt og mange ønsker selge oss både det ene og det andre. Som forbruker, men også som en blogger og influenser selv føler jeg et ansvar. Personlig er jeg kritisk til hvilke personer jeg følger og er ikke nådig med å slutte følge personer som har dårlig påvirkning på meg. Sosiale medier skal være en inspirasjonskanal, og er det ikke det for deg, så er det på tide og «rydde opp». Slutt å følge de som får deg til å føle deg dårlig og som har dårlig påvirkning på deg. Du er selv et ansvar for hva du vil skal være synlig i din Facebook og Instagramfeed.

Jeg håper du følger meg fordi du lar deg inspirere og fordi jeg sprer god energi. Om du ikke gjør det, men heller kjenner press og dårlige vibber – trykk unfollow! Jeg vil kun inspirere de jeg møter på min vei, spre av min kunnskap og for de som ønsker tettere oppfølging og enda mer kunnskap vil jeg inspirere til å bli med på kurs, ta del av gjengen på onlinekurs eller komme på veiledning. Jeg vet jeg i bunn og grunn jobber med salg og må overleve som alle andre businesser, men ikke for en hver pris. Jeg vil ikke lure noen og vil kun selge mine tjenester til de som er motiverte og ønsker lære mer! Sånn er det med den saken!

Dette bunner videre ut i en lang prat jeg hadde med en annen deltaker på yogaweekend i helgen. Samtalen fikk meg til å tenke en del. Det er mange “om beinet” i ernæringsverden, og selv de lærde strides. Altså, selv vi ernæringsfysiologer mener forskjellig. Mitt beste tips til deg er å rydde opp i facebook og instagramfeeden din og følge de du føler har den filosofien, de tipsene og oppskriftene du trenger og føler er bra for deg!

Hva er dine tanker omkring dette? Er du kritisk til hvem du følger?