Så var jeg tilbake fra ferieidyll. Jeg har vært på en deilig ukes ferie med gjengen min. Sol, bading og slaraffenliv. Kidsa har levd i vannet og supplert med litt is av og til, og vi voksne har fått ladet batterier. Akkurat slik ferie skal være. Jeg skal ærlig innrømme at jeg hadde stålsatt meg på forhånd og forventet svært lite tid i solsengen og mye dealing med barn. Det gikk derimot som en drøm, så i denne ferien har jeg virkelig fått ladet hver eneste lille celle i kroppen min. Ferie gjør susen, jeg er superklar for en hektisk tid før sommeren og ferietiden kommer for alvor!

Vet du hva jeg savnet mest på ferie? Chiagrøten min! Det første jeg gjorde da vi kom hjem lørdag kveld var å røre sammen et stort glass chiagrøt for de kommende frokostene. Elsk på mat-prepp! I dagtidlig sendte jeg ut et nyhetsbrev til følgerene mine. Jeg tipset om hvor viktig gode rutiner og planlegging er. Dagen blir så mye bedre med rett innstilling og en god start. En god start på dagen er for meg: Tid, kaffe med steamet havremelk og chiagrøt med fargeglad topping. Hva er en god start for deg?

Jeg prioriterer mat-prepping fordi det gjør dagene mine enklere. Jeg hadde aldri klart å fått i meg like variert til hvert måltid om jeg ikke hadde satt av tid til mat-prepp og planlegging. Det betyr at jeg igjen ikke hadde hatt den energien og det overskuddet jeg har. Da hadde jeg måttet tydd til andre løsninger og kanskje ikke klart å ha det tempoet jeg har. Og jeg vet jeg ikke hadde vært den mammaen eller kona jeg ønsker å være. For meg er mat-prepping en viktig rutine for at jeg selv skal ha det topp. Egenkjærlighet rett og slett!

HER finner du MAT-PREPP GUIDEN med alle mine preppe-favoritter om du ikke allerede har den. Der finner du også oppskrift på blant annet verdens beste chiagrøt. Og HER er link til KICKSTARTMENYEN. Den gir deg den diggeste følelsen i kroppen og det med masse fargeglad mat!

Ha en strålende mandag!