Om under én uke, søndag 23.februar starter forhåndssalget av boken min! Det hele føles litt uvirkelig enda. Det tror jeg det vil føles helt frem til jeg har et ferdig trykket resultat i hendene mine. En drøm går i oppfyllelse og det er klart at det må feires!! Jeg vil ha skikkelig fest og inviterer til lanseringsfest av boka mi i Oslo torsdag 12mars. Det er skikkelig stas om du har lyst til å feire dagen med meg! Jeg lover bobler i glasset (med eller uten alkohol!), ballonger, nydelige smaksprøver fra boka, goodiebags til de første 30 stk og GOD stemning.

Denne brownien kommer det forresten oppskrift på i boken. Kanskje det blir smaksprøve på festen også? ?

Uten dere nydelige følgere hadde aldri Sprudlende Sunn eksistert. Derfor håper jeg du har lyst til å komme å feire med meg! Det blir mulighet for å kjøpe boken på lanseringsfesten, ellers tar du med deg boken du allerede har forhåndskjøpt og får den signert om du ønsker det! Offentlig lansering, altså da den kommer tilgjengelig i butikk er 16.mars. DETTE BLIR STAS!!!

Arrangementet finner du på facebook HER?