LUN CHEVRESALAT MED APPELSINSAUS

Min absolutte salatfavoritt inneholder geitosten chevre. Den har et hint av sødme, inneholder knasende nøtter og sprø epler. Den er altså SÅ god!

Til en god salatbolle trenger du:

  • 120-130g chevre

  • Valgfri salat - eks spinat og crispy salat

  • 1/2 paprika i terninger

  • 1/2 eple i terninger

  • En neve hakkede nøtter (valnøtter er superdigg!)

  • En liten neve gresskarkjerner

Appelsinsaus:

  • Saften av 1/4 appelsin eller 1/2 klementin

  • 2 ss flytende honning

Stek chevren pÃ¥ 200grader midt i ovnen i ca 7minutter. I mellomtiden hakker du salat og lager appelsinsaften: press saften av appelsinen/klementinen og rør sammen med honningen. Legg den varme osten pÃ¥ salaten, topp med nøtter og gresskarkjerner og hell sausen over det hele. Nyt mens osten ennÃ¥ er lun. SÃ… godt!

Forrige
Forrige

QUINOASALAT OG GRØNN DRESSING

Neste
Neste

HØSTENS FAVORITTJUICE