LUN CHEVRESALAT MED APPELSINSAUS
Min absolutte salatfavoritt inneholder geitosten chevre. Den har et hint av sødme, inneholder knasende nøtter og sprø epler. Den er altså SÅ god!
Til en god salatbolle trenger du:
120-130g chevre
Valgfri salat - eks spinat og crispy salat
1/2 paprika i terninger
1/2 eple i terninger
En neve hakkede nøtter (valnøtter er superdigg!)
En liten neve gresskarkjerner
Appelsinsaus:
Saften av 1/4 appelsin eller 1/2 klementin
2 ss flytende honning
Stek chevren på 200grader midt i ovnen i ca 7minutter. I mellomtiden hakker du salat og lager appelsinsaften: press saften av appelsinen/klementinen og rør sammen med honningen. Legg den varme osten på salaten, topp med nøtter og gresskarkjerner og hell sausen over det hele. Nyt mens osten ennå er lun. SÅ godt!