Vipps var det APRIL og vååår i luften!!
Mars har vært annerledes på mange plan, men har også vært veldig fin. Her kommer et knippe av mine mars-favoritter! Januar-favorittene finner du her, og februar-favorittene her.

Mars-favoritten over alle favoritter er selvsagt BOKA MI!
I starten av mars ble boka sendt ut til alle dere som hadde forhåndsbestilt. Når jeg fikk mitt eksemplar i hendene boblet følelsene over. Det er SÅ stas å få lage en bok, og enda mer stas er det at den har blitt tatt så godt i mot! Faktisk solgte vi ut første opplag av boken før den ble lansert i butikk 16.mars! Lanseringsfesten og selve lanseringsdagen var noe jeg hadde gledet meg til i månedsvis. Festen var planlagt til minste detalj, de nærmeste venninnene mine hadde booket hotell og var klar for fest, hele familien skulle komme og mange av dere skjønne følgere. Begge datoene havnet midt i Korona-sirkuset, og måtte legges på is. Denne situasjonen er rar for oss alle, så jeg har skiftet fokus fra skuffelse til å glede meg over alle hyggelige tilbakemeldinger, bilder fra dere som kokkelerer oppskrifter fra boken og bilder av boken som er kommet hjem til alle dere. Lanseringsfesten kan jeg ha siden, og forhåpentligvis får jeg dratt rundt å skrevet signaturer og pratet med alle dere i diverse bokhandlere som var planlagt når denne sirkuset roer seg. I mellomtiden kan boken kjøpes HER, eller selvsagt i alle landets bokhandlere om du våger deg ut 🙂

En annen mars-favoritt er Proteinmixen med kollagen fra Supernature. Jeg har dilla på smoothie med den. Endelig et BRA proteinpulver å putte i smoothien!

Siden situasjonen er som den er om dagen har barna skikkelig feriefølelse. Vi gjør litt skole hver dag, er mye ute og gjør ulike hobby aktiviteter. Favoritten er perler, og akkurat nå lager vi ulike påskevarianter. Veldig koselig aktivitet for små og store!!???

Den grå/beige neglelakken fra Essie er også en stor mars-favoritt. Jeg har stort sett alltid neglelakk på, en liten detalj som gjør at jeg føler meg litt finere hver dag 🙂

Alltid når våren tittet frem får jeg lyst på friskere, lettere mat. Havregrøten får vike for smoothie og skulle jeg valgt hadde vi spist ulike friske salater med allskens fyll til middag hver dag. Akkurat nå er jeg helt dilla på ovnsbakt rødbet i salaten, og aller helst med Helios sin røde pesto på. Har dere smakt den?? Den er akkurat passe spicy og passer til ALT. Elsker ristet surdeigsbrød med den og avokado på for eksempel. Dessuten er den vegansk, helt uten melkeprodukter. Skikkelig, skikkelig god!

Den siste mars-favoritten er SURDEIG! Vi har bakt mer denne måneden enn på lenge. Surdeigsstarteren min er superhappy, også toppet det seg i går med online surdeigsworkshop. Det var så gøy!! Nå skal en bit av min glade surdeig sendes til alle som var med i går. Da blir det deilig surdeigsbakst i mange hjem til påske!?