Hei i fredagen!
I går delte jeg MAT-PREPP! GUIDEN med dere på nyhetsbrev og i mine sosiale kanaler. Jeg våknet i dag til full mail-innboks med utelukkende nydelige kommentarer og tilbakemeldinger. Det er altså så stas at så mange av dere har nytte av guiden. Det var det som var hensikten med all jobben som ligger bak også! Mitt mål er å inspirere deg til å spise mat som er BRA for deg og som gjør kroppen din glad!

Jeg tror at om vi setter av en liten time til planlegging og matprepping i uken spares vi for SÅ mye jobb senere i uken, og ikke minst tar bedre valg for oss selv. MAT-PREPP! Guiden gir deg alle mine preppe-favoritter. Du får massevis med oppskrifter og til og med to dagsmeny eksempler på hvordan jeg synes en god matdag bør se ut.

HERfinner du guiden!
Del gjerne linken med noen du kjenner også. Denne tror jeg alle har nytte av.

GOD HELG!