MATMUFFINS I MATPAKKEN
Nå er hverdagen i full sving. Regner med det er fler enn meg som er tatt av hverdagsrushet? Altså, to skolegutter, turn, fotball, fotball og atter fotball. Sannheten er at jeg ELSKER det. Hverdager er best! Et skikkelig life hack er forøvrig å bytte om middag og kveldsmat på hektiske ettermiddagen. Lag en smoothie til hele gjengen på ettermiddagen, også har du mer ro og kan samle gjengen rundt middagsbordet på kvelden.
Siden jeg nå har to skolegutter blir det mye matpakker, og jeg går ut fra det er fler enn meg som stadig trenger inspirasjon der? Jeg elsker fylle fryseren med både polarbrød, fylte horn (oppskrift i bok) og matmuffins. Sistnevnte laget jeg dobbelt opp av i går og må virkelig anbefale videre. De er så populære her i huset.
MATMUFFINS
Til ca 10 muffins trengs:
2 dl malte havregryn
2 dl Teff/bokhvetemel (speltmel om du tåler gluten)
1 ts salt
2 ts bakepulver
2 egg
5-6 ss naturell yoghurt eller kokosmelk
3 ss oliven/rapsolje evt smeltet smør
2 dl valgfri melk
Fyll:
100-150g skinke
en neve hakket spinat
1 finhakket vårløk
1 paprika
ca 100g revet ost
litt oregano
Mal havregryn og bland alt det tørre sammen. Pisk egg i en annen bolle sammen med melken, yoghurten og oljen. Bland alt sammen og rør inn valgfritt fyll. Vi lager ofte en skinkevariant som er poppis hos barna, men rester fra tacokjøttdeig er også digg. Stek midt i ovnen i 25min på 200grader. Perfekt til lunsj, frokost eller kveldsmat. Kan gjerne lages opp i bøtter og spann for så å fryses ned. Kjapp mat tilgjengelig er alltid en vinner!
Gutta har fått nye smarte matbokser fra Levlogisk. De er romslige, er laget av silikon og kan enkelt klemmes flate når de er ferdige. Helt topp og anbefales på det varmeste.
Så vil jeg bare si: TAKK for at du titter innom bloggen min. Det publiseres ikke like mye innlegg som før, men det er mye deilig inspirasjon og favorittoppskrifter å finne her. Vil du ha daglig inspirasjon, så følg meg på Instagram💛