Reklame for matboks i samarbeid med LevLogisk

Heii! Åå, jeg får lyst til å si: “Heei bloggen”!
Bloggen har blitt nedprioritert en stund. Det betyr ikke at den skal legges død, for jeg klarer ikke helt å gi slipp. Det blir blogging, men ikke like ofte. Spesielt i hektiske perioder som nå, med ulike deadlines og fler prosjekter på en og samme gang.

Nå er hverdagen i full sving. Regner med det er fler enn meg som er tatt av hverdagsrushet? Altså, to skolegutter, turn, fotball, fotball og atter fotball. Sannheten er at jeg ELSKER det. Hverdager er best! Et skikkelig life hack er forøvrig å bytte om middag og kveldsmat på hektiske ettermiddagen. Lag en smoothie til hele gjengen på ettermiddagen, også har du mer ro og kan samle gjengen rundt middagsbordet på kvelden.

Siden jeg nå har to skolegutter blir det mye matpakker, og jeg går ut fra det er fler enn meg som stadig trenger inspirasjon der? Jeg elsker fylle fryseren med både polarbrød, fylte horn (oppskrift i bok) og matmuffins. Sistnevnte laget jeg dobbelt opp av i går og må virkelig anbefale videre. De er så populære her i huset.

Oppskriften finner du HER.
Gutta har fått nye smarte matbokser fra Levlogisk. De er romslige, er laget av silikon og kan enkelt klemmes flate når de er ferdige. Helt topp og anbefales på det varmeste.

Så vil jeg bare si: TAKK for at du titter innom bloggen min. Det publiseres ikke like mye innlegg som før, men det er mye deilig inspirasjon og favorittoppskrifter å finne her. Vil du ha daglig inspirasjon, så følg meg på Instagram💛