Jeg er i eksamenståke om dagen. Det er siste helg i verdens navle, men jeg har ikke gjort stort annet enn å sitte med nesen dypt begravd i bøkene. Ja, sett bortifra litt trening da. I går følte jeg meg en smule stusselig. Jeg tilbragte lørdagskvelden på mitt lille værelse helt alene. Bare jeg, datamaskinen og bøkene. Faktisk var det ganske hyggelig igrunn. Jeg laget meg noen helt F A N T A S T I S K E tapas kjøttboller som jeg mumset på sammen med hummus og gulrøtter. Det står da ikke på kosen!

Haha. FOR et dårlig bilde. Kjøttbollene helt bakerst i bildet var veldig gode altså! Faktisk så gode at dere må prøve dem snarest! Jeg skriver iallefall oppskriften inn, for jeg skal iallefall lage de igjen, og igjen, og igjen!

F A N T A S T I S K E tapaskjøttboller:
250g kjøttdeig
1/2 egg
1/4 Superfinhakket rød paprika
1/4 Superfinhakket gul raprika
2 toppede ss finhakket frisk gressløk
2 ts paprikapulver
1 ts hvitløkspulver
1 ts salt
litt pepper

Kjør alt sammen i foodprossessoren din, eller i den beholderen som hører til stavmixeren. Form de til små søte kuler og stek de i smør. Når de er ferdig stekte putter du de 8 små søte kjøttbollene i en kjele og heller over et halvt glass med Chuncy Salsa (du finner den i tacohyllen på butikken. Den er nemlig uten masse tullball og ikke minst uten sukker!). La den stå på svak varme og småkoke i salsaen i 10 minutter. Ta-ta!

Nå skal jeg finne frem bøkene igjen. I morgen kl. 12 får vi utlevert eksamensoppgaven! Uææ!