Foruten mitt livsmotto som står printet i nakken min for alltid, lever jeg opp til dette mottoet om dagen…

♥ Derfor spiser jeg kikertpannekaker så ofte jeg bare kan. Helst til frokost med massevis av pålegg og grønnsaker og til middag med godsaker inni. Mums! Kikertpannekaker er til å bli glad av!

♥ Derfor trener jeg masse styrketrening omdagen og nedprioriterer heller det jeg brått synes er et ork (les: sykling. Venter fortsatt på motivasjon på den fronten!). Styrketrening og sterke muskler er til å bli glad av!

♥ Derfor jobber jeg gjennomsnittlig mer med Balansert Mat enn den litt kjedelige bacheloroppgaven min. Det er så spennende at det er til å bli hoppende glad av!

♥ Derfor lakker jeg neglene mine i fine farger som gjør meg så indelig glad.

♥ Derfor er jeg masse sammen meg mannen i huset, siden han alltid får meg til å le så jeg faller av sofaen.

♥ Derfor tar jeg meg en løpetur før frokost de morningene jeg våkner med solstråler i fleisen. Det er til å bli glad av det!

♥ Derfor besøker jeg venninnen som nettopp har fått en vakker liten baby så ofte jeg kan. Det gjør meg skikkelig varm og glad innvendig.

♥ Derfor drar jeg til København og byen som ligger mitt hjerte aller nærmest imorgen. Det gjør meg så sprudlende glad at jeg må veive med armene og synge bare av tanken. Spesielt fordi jeg skal møte en veldig fin hjertevenn og klemme henne paddeflat.