Samarbeid med PureYou

Hei i fredagen!
Nå kjenner jeg virkelig høsten på kroppen. Ikke bare er det mørkt, vått og kaldt. Men huden skriker etter mer pleie. Høsten er kanskje den tiden på året hvor det er viktigst å spise bra. Huden, håret og neglene trenger gode fettsyrer, vi trenger proppe oss med fargeglade grønnsaker og få i oss styrkende antioksidanter til immunforsvaret. Det er fristende å pakke seg inn under pleddet og bare bli værende til solen titter frem, og under pleddet er det jo passende med noe ekstra godt som kanskje ikke inneholder like mye byggeklosser? Balanse er fint, men husk at kroppen trenger litt ekstra pleie både fra innsiden og ut, og utsiden og inn!

Dette innlegget skal jeg vie til en fantastisk sak jeg pleier huden min med i disse dager. At jeg ikke har funnet denne før! Danskene kan herlig hudpleie, og merket Karmameju føyer seg inn i gruppen av himmelske hudpleieprodukter.

Tørrere luft både inne og ute gir behov for ekstra pleie. Jeg får lett tørre partier i ansiktet og trenger mer fuktighet og pleie enn ellers. Dessuten har jeg den siste måneden fått et skikkelig utslettlignende utbrudd i ansiktet, noe jeg føler kommer innenfra og antagelig er hormonelt relatert. Jeg tar derfor både livsstil og hudpleierutiner dønn seriøst i disse dager! De siste ukene har jeg brukt Karmameju sin eksfolerende ansiktsmaske 2-3 ganger i uken, og utslettet har blitt mye “roligere”. Dessuten er de tørre partiene forsvunnet helt og jeg føler huden gløder mer. Masken består av lett eksfolerende vulkansand og er proppet med enzymer som virkelig jobber på huden. Den tilfører definitivt fuktighet, samtidig som den renser og fjerner. Med i pakken får men en spatel å påføre masken med, samt en deilig klut til å massere og vaske masken av. Elsk!

HER finner du masken. Anbefales virkelig!

Ha en nyyydelig helg!