Hei hå! På onsdag som var ble alt snudd på hodet, og nå er vi i ferd med å innfinne oss med den nye hverdagen som antagelig vil vare en stund. Det er unntakstilstand i hele landet, som påvirker livet på så mange måter. Det var så mye fint å glede seg til denne våren og nå avlyses alt. Eller la oss heller si utsette. For vi får jo håpe alle følger myndighetenes råd slik at situasjonen ikke varer så altfor lenge, og jeg kan arrangere masse gøy igjen. Helgens høydepunkt skulle være Sprudlende Yogaweekend, den må utsettes sammen med ulike matkurs, foredrag og boksigneringer.

Oppe i det hele er det viktig å tenke positive tanker og faktisk kjenne på en takknemlighet over å bo i Norge. Jeg er også himla takknemlig for gutta mine. For selvom kombinasjonen hjemmekontor, hjemmeskole og småbarnsliv ikke helt passer sammen får jeg i det minste masse tid med mine to hjerter. I dag har jeg laget opp noen grønnsakstegninger barna kan fargelegge også flettet jeg inn litt morsom ernæringsundervisning i samme slengen. Det er ganske så fint å lære barna om å spise regnbuens farger, og at det finnes ulike byggeklosser i de ulike fargene. Dette har jeg skrevet en del om i boka mi 🙂

Har dere forresten lyst til å printe ut og fargelegge dere også?
I morgen skal jeg dele noen fine oppskrifter som er enkle og digge, og som barna kan kokkelere hjemme 🙂

Smil fra meg!