Hei sveis og god mandag!
Denne uken kommer boka mi på lager, og det betyr at den sendes ut til alle som har forhåndsbestilt denne uken. Jeg er altså sååå spent!! Har du forhåndsbestilt?

Er det en ting jeg er opptatt av så er det dette med å spise mer farger og grønnsaker. Jeg lukter stadig på mer vegetarisk og synes det er gøy å lure grønnsakene inn i maten til store og små. Dette bærer hele boken min preg av også. Jeg er så glad det stadig popper opp fler og fler gode alternativer i matbutikken. Det er ikke lenge siden industrien ikke helt spilte på samme lag som folkehelsen, nå er det derimot “andre boller”. Det kommer så mye spennende produkter, spesielt ulike påleggsvarianter som faktisk er skikkelig bra!

Plantego er en serie fantastiske påleggsfavoritter for oss bevisste forbrukere. De inneholder ingen ingredienser jeg vil sette fingeren på, bare rene naturlige råvarer som gjør kroppen glad! På Instagram har jeg et samarbeid med de noen måneder fremover, og skal teste de ulike grønnsakspåleggene, og ikke minst lage digge retter med det himmelske peanøttsmøret deres. Det blir skikkelig bra!

La meg presentere min nye dille: Grønnsakspålegg med grillet paprika og kikerter!
Dette er altså ingen reklame, bare jeg som er mektig imponert over både smak og innhold. Jeg har dille på grønnsakspålegget som base på knekkebrød eller wraps. Så fyller jeg på med litt ekstra farger på toppen. Kombinasjonen kikertwraps, grønnskaspålegget, tomater og avokado er helt fantastisk godt!

Har du testet de ulike grønnsakspåleggene fra Plantego?