Altså, denne suppen er så god!! Den tar meg tilbake til studietid i en liten leilighet før det ble barn og familieliv på oss. Den smakfulle favoritt-suppen må du teste. Ikke bare er den enkel å lage, men den lager en liten smakseksplosjon i munnen også. Den tas godt i mot hos husets små menn også, men trikset her er å kjøre suppen de får i stavmikseren. Da får suppen en fløyelsmyk konsistens og vi får lurt inn såå mye mer grønnsaker i gapet på de to. Om ikke tror jeg de hadde plukket ut både det ene og det andre.

Oppskriften finner du HER.

I dag er det forresten 4!! år siden min minste lille skatt ble født. Tiden flyr i godt lag sies det. Livet med han i gjengen har vært fantastisk, men hektisk. Jeg er så heldig som får være mamma til to skatter! I helgen har vi hatt bursdagsbonanza med feiring både fredag, lørdag, og for hele hurven av familie i dag. Jeg elsker bursdag, så jeg koser meg nok like mye som bursdagsbarnet!

God søndag!!