Hei i finværet! Fikk dere med dere tirsdagens livesending på Facebooksiden til Sprudlende Sunn? Vi er nemlig i full sving med å forberede PÅSKEKALENDER til dere. For dere husker vel Julekalenderen vi hadde i desember? Den var SÅ populær og vi har fått så utrolig mange hyggelige tilbakemeldinger på den. Mange elsket å våkne opp til en hyggelig hilsen og en oppskrift i mailinnboksen sin. Det kan dere få i påskeferien også! Fra og med palmesøndag til og med 1.påskedag lover vi smakfulle søte oppskrifter. Her får dere en liten smakebit på hva dere har i vente!DSC_7828Registrer deg HER for å være med.

I god tid før påskeferien starter vil vi ha en Livesending på facebook med produktene dere trenger pakke med dere på påskeferien for å lage alt det gode dere har i vente. Vi sender også ut dette til alle på mail. Dette blir skikkelig BRA og vi gleder oss masse til å spre koselig påskeglede og deilige oppskrifter i feriedagene!

Har dere forresten startet tenke på alternativer til sunnere påskeegg?
Jeg har allerede klikket hjem litt diverse jeg skal legge i barnas påskeegg i tillegg til litt hjemmelaget snop. Vil dere ha litt tips?

GOD helg a!