PÅSKEMARSIPAN

VĂ„r sprudlende pĂ„skekalender er i full sving. Er du med? Det er sĂ„ koselig at sĂ„ mange har slengt seg med og at vi allerede har fĂ„tt mange fine tilbakemeldinger.PĂ„ sĂžndag delte vi fĂžrste oppskrift, den vet jeg noen ikke rakk Ă„ fĂ„ med seg siden de fĂžrst kastet seg pĂ„ kalenderen i dag. Dessuten mĂ„ det vĂŠre pĂ„skens viktigste favorittoppskrift som rett og slett er for bra til Ă„ ikke deles. SĂ„ her kommer oppskrift pĂ„ den beste marsipanen jeg har smakt! SmĂ„ og store her hos oss gikk bananas, sĂ„ vi har allerede fylt pĂ„skeeggene med disse.

PĂ„skemarsipan
Du trenger (ca12 stk):

  • 1 eggehvite

  • 3 dl finmalte skollede mandler (eks fra Coop)

  • 3 ss honning

  • 1 ts vaniljepulver (kan slĂžyfes)
    -------------------

  • 1 plate smeltet mĂžrk sjokolade

Bland sammen alle ingredienser til en fast deig. Rull smÄ egg og sett i kjÞleskapet. Smelt sÄ mÞrk sjokolade over vannbad (gjerne med 1 ts kokosolje for en mer smidigere sjokolade). Dypp hvert marsipanegg i sjokolade og dryss gjerne litt strÞssel pÄ toppen. Oppbevar i kjÞleskapet, men holder seg fint i pÄskeegget ogsÄ. Disse er rike pÄ protein og gode fettsyrer, vinn vinn for kroppen! Herlig at snop kan fylle pÄ med bra nÊring til kroppen, altsÄ!

God pÄske!

Forrige
Forrige

EGGPANNE

Neste
Neste

SUPER-RØDBET! TRE DIGGE OPPSKRIFTER