PEANØTTBARER

Altså, disse barene her! Oh la la!

Jeg har en forkjærlighet for snop-barer. Et raskt søk her på bloggen og du får en haug med varianter. Snickers er den ultimate favoritten her i huset, men denne to lags varianten her var jaggu DIGG! Nesten så jeg tør påstå den toppet klassikeren Snickers fra oppskriftsarkivet. Hovedingrediensen er peanøttsmør, både i "kjeks-bunnen" og i "peanøttkaramellen". Virkelig å anbefale!

KNALLGODE PEANØTTBARER

Du trenger:

Bunnen:

2 dl havregryn/havremel

2 store ss peanøttsmør

2 ss kokosolje

2 ss kokossirup

1/2 ts vaniljepulver

Peanøttkaramellen:

2 store ss peanøttsmør

2 ss kokossirup

1/2 ts vaniljepulver

1 plate mørk sjokolade + ev litt kokosolje/kakaosmør for å gjøre sjokoladen smidigere

  1. Kjør havregryn til mel i en stavmikser

  2. Bland alle ingrediensene til bunnen i en bakebolle. Rør godt og kna den sammen som en deig. Tykk den ut i en liten brødform eller lignende. Husk å bruk noe i bunnen så du får den lett opp fra formen igjen (eks folie).

  3. Rør sammen peanøttkaramellen og smør utover "kjeks-bunnen".

  4. Sett i fryseren i minimum 30min.

  5. Smelt mørk sjokolade over vannbad, gjerne sammen med 1 liten ss kakaosmør eller kokosolje for smidigere konsistens.

  6. Dypp barene i sjokoladen, sett kaldt til sjokoladen har stivnet og NYYT!

Oh la la! Farlig gode!!

Forrige
Forrige

SPRUDLENDE YOGAWEEKEND - OKTOBER 2020

Neste
Neste

VERDENS BESTE PEANØTTDRESSING