Jeg får ofte spørsmål om hvilke produkter jeg anbefaler til huden, hvilke sminke jeg bruker osv. Jeg henviser ofte til bloggen, for her inne finner du en del tips. Forrige uke fikk jeg et spørsmål: Hvilke produkter klarer du deg ikke uten? Det er nemlig noen produkter jeg er fullstendig avhengig av! Jeg vil derfor dele dette innlegget i to. En del med produkter jeg har på badet, og en del med produkter jeg har i kjøkkenskuffen. La oss starte med baderomsproduktene jeg ikke klarer meg uten!

Jeg er heldig som får samarbeide med de flinke damene i nettbutikken PureYou. De håndplukker produkter av ypperste kvalitet og jeg har fått meg noen favoritter jeg tror jeg aldri i verden vil bytte ut. Dette innlegget inneholder derfor annonselinker så dere kan klikke dere rett inn på produktene å lese mer, og er derfor hashtagg: reklame!

HUDPLEIE

NYPEFRØOLJE
Egentlig bruker jeg ikke en masse produkter på huden. Jeg har de siste årene brukt oljer på huden og lagt min elsk på nypefrøolje. Den passer min hud perfekt og gir virkelig den gløden jeg er på jakt etter. Oljen absorberer lett inn i huden, så du blir ikke blank i det hele tatt. Nypefrøolje er en naturlig antioksidantbombe som beskytter huden og jobber med å redusere fine linjer. Altså perfekt i min alder hvor det gjelder å forebygge alle linjene som stadig kommer til syne 😉 Det jeg liker aller best med nypefrøolje er at den er naturlig litt gyllen i fargen, slik at den etterlater en så fin glød til huden. Jeg er avhengig!
Bruker den morgen og kveld etter jeg har renset huden. Denne fra A´kin er min favoritt!

ANSIKTSMASKE MED MASSE FUKTIGHET
Én gang i uken tar jeg ansiktsmaske. Det er virkelig oppskriften for en glad og spenstig hud. Jeg har tidligere slitt med tørre flekker, spesielt i panne-partiet. Det har forsvunnet helt etter jeg begynte med ansiktsmasken fra ORGAID. Det skal også sies at jeg har super-sensitiv hud og reagerer på de fleste ansiktsmasker. Denne gir så fin fuktighet og glød. Love it! Og elsker at den kommer i fire pakk. Fin liten gave å gi også 🙂

SMINKE

BB-CREAM
Jeg er opptatt av en naturlig look og får litt “ståpels” når jeg må dekke huden med fler lag. Derfor har jeg alltid vært ekstremt glad i BB-cream. Denne fra INIKA er helt fantastisk! Den dekker perfekt og gir fin farge. Den fungerer som en mild fondation som gir ekstra fukt og pleie. Jeg er helt avhengig! Jeg bruker den bare over nypefrøolje, men som oftest sammen med litt consealer og kanskje litt solpudder. Maskara klinker jeg til av og til. Da er denne amazing!

CONSEALER
Rett og slett fordi jeg naturlig er litt rød rundt nesen og litt blå under øynene (ref småbarnsmamma). Hehe. Denne er helt super og såpass drøy at den tipper jeg nesten varer evig 😉

KROPP

DEODORANT
Elsk elsk elsk på denne. Les mer om den i dette innlegget også. Denne får jeg ikke fullrost nok! Jeg har lagt min elsk på varianten med appelsin, men vanilje-varianten er også helt super!

BODY LOTION
Jeg smører meg alltid etter dusjing og har lagt min elsk på denne. Fløyelsmyk og lukter nydelig kokos! Smører barna inn med den også.

Dette er altså mine favoritter på badet. Kanskje du får deg noen favoritter av disse også?