Hei i søndagskvelden!
I dag hadde vi en gammel storfavoritt til middag. I travelhetenstegn har denne middagsfavoritten blitt litt glemt, noe som definitivt ikke skal skje igjen. Makan til kongemiddag! Det fine med denne er at man kan lure inn både det ene og det andre av godsaker i fyllet. Han lille luringen i huset, som forøvrig er en ivrig grønnsaksspiser mumset enchiladas med beggen hender. Han dyppet ivrig i guacamolen og “Mmm”-lydene tror jeg nesten kunne høres over til naboen. Det er så deilig med middager som lager smakseksplosjon i munnen, samtidig som kroppen får i seg en masse digge næringsstoffer den kan bruke til det den vil!

Vi laget enchiladas etter denne oppskriften, men: (hold tungen rett i munnen nå!) doblet oppskriften, men i stedet for å doble kjøttmengden tilsatte vi 1 boks kidneybønner (mindre kjøtt, men likevel en masse gooood næring), lurte inn enda en gulrot og 1 hakket rød paprika. Droppet også rømmen i selve fyllet. Vi toppet med Manchegoost siden jeg fortiden holder meg borte fra kumelk for en periode.

2014-08-31 17.10.03For å gjøre kongemiddagen komplett er det viktig å tilføre litt grønne blader (spinat, ruccola), chunky salsa, rømme og det viktigste av alt: hjemmelaget guacamole. Jeg lager guacamolen i en fei av 2 små avokadoer, saften av 1/2 øko sitron, 2 hvitløksfedd, et dryss havsalt og et dryss pepper. Enklere blir det ikke! Enchiladasen trengte virkelig en renessanse på bloggen. Har du ikke prøvd den enda, vet du hva du har og gjøre! Dette er en av mine desidert middagsfavoritter!

PS! Beklager DÅRLIGE bilder i innlegget med oppskriften. Godt noe har bedret seg her på bloggen!
Ha en strålende søndag!