Inneholder annonselinker

Hei i tirsdagen!
Vipps november. Jeg har det med å nedprioritere blogg når timeplanen er fullbooket. Det må jeg gjøre noe med altså! Jeg har litt lyst å teste videoblogging. Husker dere de 24-timers innleggene jeg hadde? Hvor dere kunne følge dagen min i detalj. Her er et 24timersinnlegg. De vet jeg var veldig populære, og er en hel evighet siden sist også forøvrig. Kanskje videoblogg ala de innleggene kunne være noe? Det må jeg vurdere! Da må jeg isåfall fiske frem noen videoskills! Hoho!

Nå har vi vært i hus i et par uker, og vi er allerede godt “innbodd”. Det føles litt som vi har bodd her en liten evighet, og det er veldig fint. Jeg har med tiden blitt mer og mer bevisst på å ta kjemikalfrie valg. Både med tanke på helse, men også med tanke på miljøet. Jeg har lenge brukt økologisk hudpleie, hårprodukter og sminke (et innlegg om det vet jeg mange har savnet, kommer!). Og da vi skulle flytte i nytt hus var det et naturlig valg for meg å gå for rene og naturlige produkter på den fronten også. Jeg har derfor kun produkter fra ECOVER serien i hus nå, og jeg kan ikke si annet enn at jeg er mektig fornøyd!
Allerede fra det nye huset skulle vaskes ned før innflytting tok jeg i bruk den økologiske serien og testet flere produkter som nå har blitt favoritter. Det føles godt å bruke BRA produkter!
2017-11-07 14.23.56På kjøkkenet har jeg denne oppvasksåpen (lukter sååå godt!) og disse oppvasktablettene. Skal innrømme at jeg var en smule skeptisk til oppvaskmiddelet, men det hadde jeg slettes ingen grunn til. Fungerer så bra!2017-11-07 14.34.20På vaskerommet: Tøyvaskemiddel og skyllemiddel som lukter himmelsk. Er jo så deilig når nyvaskede klær faktisk lukter noe. Elsk!
2017-11-07 14.38.18Denne er en liten lifesaver for perfektsjonisten i meg. Det er en vindusspray, men jeg bruker den til alt fra baderomsspeil, barnefingre på vinduer (vi har myye vinduer), og kjøkkenbenken. En liten universalspray altså!

Så en litta selfie fra badet vårt. Med verdens beste håndsåpe og bambustannbørster. Favoritter!!
2017-11-07 14.36.46Har dere forresten sett JULEKALENDEREN vi skal ha i desember? Vi gleder oss sååå til å inspirere og spre glade, sprudlende sunne oppskrifter med dere i førjulstiden. Les mer her!