Det å drive egen bedrift er tøft og fint på samme tid. Jeg har vært heldig tror jeg. Det tror jeg er fordi jeg kun drives av interesse og det å få lov til å gjøre det jeg synes er det gøyeste i hele verden. Siden oppstarten i 2012 har veier blitt til mens jeg har gått og nye dører har åpnet seg opp på rekke og rad. Jeg startet å veilede i et rom i en velværesalong, fikk raskt tilbud om å bli en del av en større klinikk, så en klinikk til og nå også få være en del av Fedonklinikken. Kostholdsveiledningen har kun vært en liten del, siden jeg alltid har hatt mange baller i luften. Foredragsjobber, matkurs, salg av oppskriftshefter, blogg og andre spennende prosjekter har jeg alltid kombinert ved siden av klinikkjobbingen. Noe jeg for så vidt elsker, siden ukene og dagene blir ulike fra gang til gang. Sprudlende Sunn har utviklet seg med meg og sammen har vi fått til de mest gøyale ting. Jeg har vært lite interessert i businessdelen og kun vandret fra det ene prosjektet etter det andre fordi det har vært gøy og drevet meg. Jeg skal ærlig innrømme at jeg fortsatt ikke interesserer meg i businessdelen. Eller, la meg si strategi, markedsføring, målsetting osv. Det gjør meg faktisk litt uvel, siden jeg misliker sterkt den delen med å lure “folk på kroken”. Jeg orker ikke kjempe mot konkurrenter, tråkke folk på tærne eller gjøre meg selv bedre enn andre. Jeg har funnet ut at jeg trives best med å gå min egen vei, fortsatt drive med ting som virkelig gir meg glede og drive business på en litt annen måte enn andre.

Det å drive egen bedrift byr på oppturer og nedturer. Enkelte perioder krever mye bekymringer, mens andre perioder er så hektiske at man ikke rekker se seg om før neste prosjekt er i gang. Denne høsten har vært litt som sistnevnte og jeg virkelig eeelsker det! Mange spør meg hvor jeg får energien fra, men fakta er at gøyal ernæringsjobbing GIR meg energi. Jeg prøver derfor nyte hektiske tider, for jeg vet at det kommer perioder hvor alt er litt stille. Denne uken er en roligere uke. En inneklemt uke hvor jeg ikke har en haug med baller i luften og må løpe fra den ene jobben til den andre. Det føles megarart, men også veldig deilig. Jeg prøver virkelig nyte stunder som dette også.En stor skål yoghurt, kaffe med steamet havremelk, noen sukkererter og mimring tilbake til en av de største dagene i mitt liv. Jeg har samlet alle bildene fra bryllupet i en bok og får ståpels og kiling i magen hver gang jeg blar i den.

Egentlig vet jeg ikke helt hvor jeg ville med dette innlegget. Jeg tror budskapet i det store og hele er hvor viktig det er å følge magefølelsen. Jeg er så takknemlig for å ha en heiagjeng i ryggen som stepper opp på alle de gøyale prosjektene jeg setter i gang, og som klikker hjem alt jeg og Randi lager. Mange av dere har fulgt meg helt fra oppstarten, og det er nettopp dere som gir meg den største godfølelsen i kroppen! Tusen takk!