ROSA BOKHVETE-PANNEKAKER
Hei sveis!
Hvor herlig er det ikke med lørdag og helg nå? Vår lørdagsmorgen har startet rolig med rosa bokhvetepannekaker og deilig pålegg. Jeg har fått rødbet på hjernen, og heldigvis er gjengen her hjemme i samme båt. Så vi har byttet ut vanlige pannekaker med rosa pannekaker og er helt dilla! Super godt og proppfulle av næring. Til å bli glad av!
Jeg delte oppskrift på Instagram i går, men selvsagt skal den deles her også! Bloggen er jo min lille kokebok!
Til 6 pannekaker trenger du:
- 2 egg
- 1 rødbet
- 3 dl bokhvetemel
- 2,5 dl melk (eks havremelk)
- en klype salt
- 5-6 dråper stevia (om du vil ha de søte, kan sløyfes)
Bland alt i blenderen og stek i en klatt smør eller olje. Topp med digg pålegg. Jeg har på alt fra grønnsaker og guacamole til ost og paprika. Barna digger disse med nøttesmør eller rørte bær. Perfekt til frokost!
GOD HELG!
Siri
Nam! Du er så inspirerende og har så mange fine oppskrifter! Jeg tåler ikke kumelk, men koser meg med manchego og geitost etter tips fra deg 🙂 Lurte på å teste ut mozzarella laget av buffalo. Har du noen erfaring med hvordan det tåles av folk som ikke tåler kumelk?
Linn
Herlig å høre 🙂 Tusen takk! Bøffelmozarella er helt supert for dere som tåler dårlig melk. Så den må du absolutt prøve! Super å ha på pizza osv 🙂
julie
kokt eller rødbet? 🙂
Linn
Rå rødbet 🙂 Eller frossen om du vil bruke de 🙂
Nina Bakke
Takk for oppskrift, tipper minstemann vil teste disse! Han synes det er kult med røde lapper og grønne vafler før også
Linn
Alltid stor stas for barna med fargerike pannekaker! Også vinn vinn med mye mer næring også, da 🙂