Hallois! Med fregner på nesen, fulle d-vitaminlagere, korallfargede negler, og saltvann i håret sitter jeg her og smiler omkapp med solen. En liten sommerferie og pustepause fra Sprudlende Sunn har funnet sted (selvom bloggen og mitt sprudlende lille firma a.l.l.t.i.d er i tankene). Jeg er på plass på sommerøyen min og nyter sol-sol-soooool, mannen i pappapermisjon, en aktiv bebis i lite klær og massevis av deilig sommermat. Jeg har virkelig inntatt hvilemodus og e.l.s.k.e.r det! Etter snart tre uker med bloggfri følte jeg nå det var på tide med et livstegn. For de av dere som følger meg på Instagram har fått oppdateringer som perler på en snor. Jeg er nemlig aktiv (og litt avhengig) av å titte innom der flere ganger daglig, så legg meg gjerne til om du vil (linn_sprudlende sunn it is!).

Jeg har masse masse å fortelle, så skal komme med løpende oppdateringer til dere fremover. Dette innlegget tenkte jeg vie til de siste dagers feriemodus (selvom jeg jobber her ute på sommerøyen min som kokk og husholderske (love it!)). Det står nemlig ikke på kosen i disse dager, og fargesprakende frukt og grønnsaker går ned i gapet på høykant. Jeg har blitt t.o.t.a.l.t dillet på jordbær og vannmelon (noe jeg forøvrig blir dillet på hver eneste sommer). Sistnevnte har også mini fått dille på, så med sine 4 søte små tenner jafser han i seg den ene biten størren enn den andre! Hihi.
1. Middagsrester. Lager alltid fisk av ett eller annet slag til hovedrett og jaggu beregner jeg alltids litt ekstra til oss. Her mumset jeg villlaks, Rørosrømme med urter og salat. Elskverdig! 2. Mini digger grøt. Hjemmelaget sprudlende sunn grøt går ned i gapet hver morgen. Hurra for sunn og glad bebis! 3. En smule fornøyd lillesøster og jeg etter å servert treretters til kongen og dronningen med stooort hell! 4. Sprudlende sunn bløtekake ble laget til en av gjestene som fylte år. Prøver å påvirke alle og en hver til å spise sunnere. Hoho.
1. Jeg og mannen i huset hadde vært kjærester i 10år, og det feriert vi med Oslotur og kos fra ende til annen sammen med fine minien vår. 2. Fortsatt totaly in love i yoghurt med bær til frokost. 3. Favoritt forrett. Mozarella og tomat med balsamico, ristede pinjekjerner og basilikum. Yum! 4. Mannen i huset (og jeg) er skikkelig dillet på iskaffe. Sprudlende sunn og søtere enn søtest såklart! Iskaffe, blad oooog sjokkis i solen er slettes ikke å forakte skal jeg si deg!

Håper dere også nyter sommer og sol!