HEI OKTOBER!

Altså, nå freser månedene avgårde. Jeg som er et sommerbarn og elsker alt som har med sommeren å gjøre, elsker jaggu høst også! September har gitt oss det fineste høstværet og jeg har fått skvist inn fler fine løpeturer enn på lenge. Jeg klarte pådra meg en liten forkjølelse den siste uken, noe jeg klarer stort sett hvert år, trolig fordi jeg tviholder på sommerkjolene litt for lenge. Uansett, månedens favoritter bærer preg av høst. For kaffen er byttet ut med himmelsk chai latté og ullgenserene er funnet frem.

Her kommer et knippe september-favoritter som oppsummerer måneden ganske så bra!

Hummus. Plantego har lansert hummus og den er den beste jeg har smakt av kjøpevariantene. Dessuten er ingredienslisten helt topp! Her bør jeg nok skrive #reklame. Hummusen har jeg kjøpt selv, men jeg er ambassadør for plantego på instagram og denne måneden fikk jeg vise frem hummusen som endelig er på plass i butikkhyllene. Den har et lite hint av kajenne og er helt nyydelig på knekkebrød med spirer og avokado.

Spirer er forøvrig en annen favoritt. De supernæringsrike små spirene pimper lett måltidet noen hakk sunnere! De kan kjøper ferdig ellers vil jeg varmt anbefale å spire hjemme selv. Les dette innlegget. Min favoritt er reddikspirer!

Verdens beste chai-latté. Vi har laget oss chai til både ettermiddagskos eller på kvelden hele gjengen. Det er så godt og en stor favoritt hos store og små. Denne oppskriften her anbefales! Jeg har puttet oppi ekstra ingefær, litt chilli og gurkemeie for å booste immunforsvaret litt.

Essie lys rosa neglelakk. På vår og sommer er det knallfint med farge på neglene, mens på høsten liker jeg en mer naturlig variant. Den lys rosa lakken “fairy tailor” fra Essie er nydelig fin. Den ser nesten blank ut på neglene, men har et hint av lys rosa. Veldig veldig fin!

Reklame
Små bivoksark fra Lev logisk. Jeg elsker bivoksark! Jeg har i alle mulige størrelser og bruker det til ALT! Plastfolie sluttet jeg bruke for lenge siden og plastposer til matoppbevaring bruker jeg kun til brødbakst og nedfrysning. De små bivoksarkene er geniale til over avokadoen, på agurken, over en åpnet boks av noe slag, over en liten skål osv.

Fine notatbøker og interiørblader. Jeg elsker høst fordi det byr på mer innetid og tid til kos. Jeg har alltid hundre prosjekter og idéer i hodet, og er avhengig av en notatbok ved min side. Den fine gule er fra Clas Ohlson og den nydelige rosa er kjøpt i London. Her skriver jeg ned både ting jeg er takknemlig for, drømmer og mål, men kanskje mest av alt alle idéene mine. Interiørblader er for meg skikkelig kos. En kaffe eller chai under pleddet med interiørblad er ren LYKKE!

Liker du disse favoritt-innleggene?
HER ser du alle samlet. Kanskje du finner noe inspirasjon?

I går laget jeg forresten verdens beste kanelknuter av surdeig. Jeg vet ikke om noe som er bedre, faktisk! De skal få bli med på turer i helgen siden det tross alt er høstferie for kidsa. Oppskrift på kanelknuter her (kan lages med eller uten surdeig). Forresten! 12.oktober blir det siste surdeigsworkshop før juuul. Siste mulighet for å kapre en liten bit av min happy surdeig. Les mer her.