1. Lunsjet med mannen i huset på terassen før jobb. Finfint med mannen i 50% permisjon. Da kan jeg nusse på begge guttene mine oftere! Hoho. 2. Kikertpizzaelsk. Fortsatt forelsket i kikertpannekake som pizzabunn. Enkel og gråååådig god middag. 3. Lunsj på bryggekanten med noen fininger. Hurra for sommer, mammaperm og venninnekos! 4. Favorittfrokost – eller favorittmåltid at this moment. Bokhveteknekkis med digg pålegg og yoghurt. Fortsatt yoghurtdilla. 1. Mini får tenner og vil helst bæres av mammaen sin hele tiden. 2. Ny favoritt. Beste jeg har smakt på lenge. Mulberrys med rå sjokkis. Meganam! Kjøpes på XXL. Hipp hipp heisann for sunn snop! 3. Mangodilla. Fy søren det er godt. 4. Lunsjen akuratt nå. Ferdig trent, og ferdig dusjet mens jeg mumser knekkis med myyye tomat, majo, skinke og agurk, også yoghurt da! Hihi.

Bloggen har ligget død en liten uke den. Sånn blir det bare en gang i blant. Selvom jeg ikke titter innom her så ofte som jeg skulle ønske, titter jeg somregel alltid innom Instagram. Så hei! Legg meg til der, så sees vi: linn_sprudlendesunn it is! Jeg titter innom snart igjen med litt middagstips og annet dill dall. Nå skal finstasen på, for i kveld skal det drikkes vin og danses på bordene med fine veninner og kollegaer. GOD helg!