Hei sveis! Tre av fire har ligget nede for telling i snart en uke, så nå satser vi på at vi har vært nok syke for i år. Jeg kan faktisk ikke huske å ha hatt influensa før! Siden bloggen har ligget nede en uke føler jeg det er på sin plass med en aldri så liten bildeoppdatering. Instagram oppdateres jevnt og trutt til tross for at man ligger nede for telling!
januar1. Verdens fineste gutter i nydelig myk ull fra Pierre Robert (sponset). 2. Jeg har blitt hektet på smoothiebowl. Matlysten har vært så som så med infulensa herjende i kroppen, men smoothie frister alltid! Elsk på en frisk start på dagen! Fler favorittoppskrifter kommer på løpende bånd fremover! 3. Smoothiebowl igjen! Dette er mango-tangosmoothie, favorittsmoothien til Emil, Ellis og meg! Den er alltid en storfavoritt på babymatkurs. Oppskrift finnes i BABYMATHEFTE. Jeg deler den kanskje her også! 4. Verdens beste supermuffins. Gutta mine kokkelerte i går mens jeg lå langflat på sofaen. Perfekt søndagskos! Faktisk har jeg ikke spist supermuffins siden denne dagen – dagen før Emil kom ut til oss!