Hei sveis!
Jeg kom hjem fra London sent på tirsdag og har fortsatt ikke landet helt. Det var altså SÅ bra! Vi har spist oss igjennom Londons gater og jeg har virkelig fått fylt hodet med inspirasjon på den fronten. Elsker alt ved den byen! Vil dere jeg lager et lite samleinnlegg med mine Londonfavoritter?

I går var jeg på Julemesse sammen med de fine folkene i Midsona. Soma som dere sikkert kjenner til har blitt kjøpt opp og Midsona er altså herren bak alle produktfavorittene som Supernature, Cocosa, Helios og Urtekram. På Julemessen kjørte de supertilbud og folk gikk litt bananas. Det var julestemning på høyt nivå med massevis av smaksprøver på alt fra gløgg med Tart Cherry til kaker og snop. Jeg hadde snopworkshop og serverte deilige smaksprøver på blant annet lakriskuber og rå sjokolade. Supernature har de aller beste sjokoladeproduktene og nå har de virkelig dresset opp produktene sine med nytt superfint design! Tommelfingerregelen for å lage rå sjokolade er dobbel mengde kakaomasse som smør, gjør du det er du garantert en nydelig mørk sjokolade du selv kan smake til med din favorittsøtning. Supernature har gjort det enkelt for oss, så nå inneholder kakaomasse-posen dobbelt så mye som kakaosmøret. Kjekt eller hva!?

HER finner du min favorittoppskrift på rå sjokolade. I går serverte jeg smaksprøver på denne med gojibær og en variant med karamelliserte mandler med himalayasalt. Det er også grådig godt med bare et dryss himalayasalt på toppen. NAM! Jeg har alltid rå sjokolade i kjøleskapet og passer på å kose meg med en rute eller to i løpet av dagen. Hverdagsluksus og helse i hver eneste lille bit.
Les hvorfor du bør spise rå sjokolade hver dag HER!

Ønsker dere en strålende fin torsdag!
Resten av min dag går med til “fjern”veiledninger over Skype og telefon. Jeg er så takknemlig for å kunne hjelpe så mange med å få en glad og fornøyd kropp!