Jeg blir aaaaldri lei! Jeg rev meg i håret i graviditeten når sjokolade ba meg i mot, det er nemlig det BESTE jeg vet å putte i munnen.  Ikke bare fordi det smaker fantastisk godt, men også fordi jeg vet antioksidantene (kakao er tross alt en av de beste kildene til flavonoider – en super kraftig antioksidant), jernet og magnesiumet i den tilfører kroppen min noe godt. Velger man å lage sjokoladen sin hjemme selv får man en næringsbombe som gjerne må få ta del av hverdagskostholdet. Jeg søter min med en blanding av yaconsirup, kokossukker og stevia, alt etter hva jeg har for hånden og ønsker. Alle disse søtningsmidlene er snille med blodsukkeret og har en god, rund sødme som passer perfekt i sjokolade.
2016-02-13 15.10.55Jeg har stort sett alltid sjokolade tilgjengelig og lager ofte opp i lange baner når jeg først lager. Sjokoladen kan fint fryses ned og den holder seg i flere uker i kjøleskapet. I helgen skal la familia til fjells og da er det jo klart at mor i huset har med seg sjokolade! Jeg har laget hjertesjokolade for annledningen og blomsterkjerligheter til kidsa. Ellisen min elsker rå sjokkis og klarte ikke holde fingrene av fatet når jeg skulle ta bilder. Søtingen min!

Her finner du oppskrift på verdens beste rå sjokolade med crispy hempfrø og her på bringebær sjokolade. Se enda fler oppskrifter under fanen SNOP i oppskriftene øverst, eller delta på et SNOP OG SJOKKISKURS om du vil få en god innføring i ulike ingredienser, lære om hva sukkeret gjør i kroppen, om blodsukker og ikke minst få kokkelere syv slag med snop OG sjokolade. Oh my! Mitt desidert favorittkurs!

Psssst! Fine leiligheten vår ligger ute på nett nå. Sjekk den ut her. Spennende tider i møte!!
Nå står vinter wonderland, hyttekos, fine venner og glade kids på tapeten. GOD HELG!