Tjoho! Nå er det sommerferie på undertegnede! Jeg har faktisk ikke hatt ordentlig sommerferie siden jeg var 15 år. Jeg har siden da jobbet hver sommer på fantastiske Risholmen. I den vidunderlige drømme-sommerjobben jeg aldri i livet kunne gi fra meg. Nå er en av de fineste menneskene jeg vet om borte, og en ny epoke starter. Både for meg og for sommerøyen. Det blir fint med kun ferie. Fint og uvant. Jeg gleder meg til dager uten planer og vekkeklokke, til late dager hjemme (vi bor jo en kort sykkeltur fra strandliv) og til masse tid med familien. Jeg gleder meg til å være spontan med venner, til spontane dagsturer og sommerfester. Det skal bli så fint, det!

Det siste halvåret har vært bra. Jeg startet året med ikke så mye planer, og ender første halvår med mange planer og boblende lykke over en spennende høst, vinter og i grunn 2022. Jeg er evig takknemlig for kursdeltakere jeg har fått henge med og hjulpet, og til alle som kjøper boken min. Som en stor TAKK har jeg laget en fin sommergave til alle som vil ha. Nemlig sommermatheftet, helt gratis. Heftet er proppet med favorittoppskrifter. Sommersalater, grillmat, marinader, drikke og is. Klikk det hjem HER.

Med det ønsker jeg dere nydelige følgere en fantastisk fin sommer! NYT og lad batterier til en fin høst. Kanskje vi sees i en sammenheng nå som verden begynner bli normal igjen? Goood sommer☀️