Sponset wraps

Hei hå i solskinnet! Jeg og gutta mine har nærmest bodd på stranden de siste dagene. Snakk om herlig sydenvarme! Sammen med sommeren kommer også lysten på lett, frisk og smaksrik mat. En ny favoritt hos oss er Bfree wraps. Har dere hørt om de? Jeg er så heldig at jeg har fått tilsendt noen digge wraps for å teste og disse er helt klart ny favoritt! Noen ganger er det digg med kjappe løsninger og et aldri så lite avbrekk fra kikertwraps. Disse wrapsene er glutenfri, melkefri, uten egg og igrunn uten de fleste allergener. De er basert på bedre glutenfri melalternativer som Teff, amarant, quinoa, chia osv. De har altså betraktelig høyere næringsinnhold enn mange andre kjøpewraps på markedet. De bør varmes opp for å få god konsistens og smak, ellers kan de oppleves som tørre. Jeg legger wrapsene i aluminimumsfolie i ovnen på 200grader i ca. 5 minutter og resultatet er nydelig. Så til fyllet. Disse kan selvsagt fylles med det meste. Jeg har blant annet testet de til tacofredag og det skal definitivt gjenntas.2011-03-07 22.00.07

SOMMERLIG LAKSEWRAPS

Dette er en fantastisk god, frisk og enkel hverdagsrett med en liten spicy touch. Fisken blir aller best om den grilles på grillen og wrapsene kan også fint varmes på grillen i folie i noen minutter.

Du trenger:

  • 1 pk Bfree wrpas med quinoa og chia
  • 1 pk økologisk laks (4 x 125g)
  • 1 crispysalat
  • 1/2 mango
  • 1/2 bunt frisk koriander
  • 250g yoghurt naturell
  • 2 ss gressløk
  • saften av 1/2 sitron
  • 1 liten finhakket chilli (uten frø)

Start med å lage yoghurtdressingen: Finhakk chilli og gressløk, bland i yoghurten og skvis oppi sitronen. Sett kaldt mens resten kokkeleres så den får “satt seg litt”.
Lag salat med revet crispysalat, manho i terninger og koriander. Grill fisken gjerne mens du pensler med litt rapsolje så den ikke setter seg fast. Krydre fisken som du selv ønsker. Varm wrapsene i folie noen minutter og server de rykende ferske. Topp wrapsene med en laksefilet, massevis med digg koriandersalat og den spicy yoghurtdressingen. HELT NYYYYDELIG!  Pssst! Bfree wraps har de på både Rema og Meny! Jeg handler alltid økologisk laks i frysedisken på Rema og tar med meg en pakke wraps i samme slengen!
2011-03-07 21.59.25Har du forresten lyst til å vinne en pakke wraps? Da må du sjekke ut Instagramprofilen min (linn_sprudlendesunn). Jeg deler ut hele 10 pakker, så bli gjeeerne med!