Hei sveis!
Mandag igjen. Tenk, til neste uke er det desember allerede. Julen sniker seg på! Den kommende uken blir hektisk og veldig fin. Vi (Randi og jeg) har spennende planer og jobber med et spennende prosjekt i disse dager. Jeg kan ikke si for mye, men gleeeder meg til å dele! Fra torsdagen av skal jeg ta over Instagramprofilen til SOMA og lover masse snask fra min side. Det er jo Black Friday til fredag og Soma skal ha de villeste tilbudene. Jeg husker jeg gikk helt bananas med 80% rabatt på mange favoritter i fjor, og de skal visst ikke være noe dårligere i år. Jeg lover titte innom med litt shoppingtips og kanskje noen oppskrifter innen den tid! På søndag skal jeg ønske julen velkommen med  årets JULESNOPKURS. Kurset arrangeres på Greenhouse, favorittkaféen i Fredrikstad og kurset er (nesten) stappfullt. Det blir braaa!

Som sagt har vi spennende planer på gang og jobber for å få alt på plass til vi kan slippe katta ut av sekken. Godt vi fletter litt julekalender-morro inn imellom. I skrivende stund nytes hjemmelaget rå sjokkis og nydelig kaffe med kollagen. Pluss at en himla god eggerøre er i magen. Viktig med BRA drivstoff og kos imellom all jobbingen. Digger det!

Og en siste ting! Har dere sett nyeste SOMA News?! Jeg har ikke fått mitt eksemplar ennå, men har fått en hel haug koselige mails og snapper fra dere. Denne frøkna er forsidepinke, noe som i grunn er ganske så stas! I magasinet følger fler oppskrifter på snopfavoritter, så nå er det bare å svinge seg rundt og kokkelere! Her er en liten smakebit fra fotoshooten vi hadde tidligere i høst.
Linn cover 2Ikon_profilpicFelles3Pssst! SOMA NEWS er et himla bra gratismagasin. Så om du ikke allerede får det i postkassen din anbefaler jeg å klikke det hjem her.

GOD MANDAG!