Tenk, i dag for 1 år siden boken min kom fra trykk og ble sendt ut til alle som hadde forhåndsbestilt. Jeg husker den dagen som det var i går! Jeg var altså så spent. Jeg gledet meg til å vise frem boken, men var også så nervøs! Tenk om dere ikke likte den. Jeg fikk heldigvis fantastisk respons, noe som i grunn har fortsatt og fortsatt. Boken min er på mange måter min lille baby. Alle de beste kostholdstipsene, kunnskapen og oppskriftene samlet mellom to permer. Jeg ville lage en bok som skulle få stå bremme, som skulle bli brukt og bli slitt. Jeg ville lage en bok dere ble glad i, som dere bladde i for å få inspirasjon, når barna maser om pannekaker, når dere skal lage dere noe ekstra godt, og når du lurer på hvilke byggeklosser det er mest av i de røde grønnsakene. For første del av boken består av ernæring gjort enkelt og GØY. Der har jeg laget en “regnbueoversikt” over byggeklossene i de ulike fargene for å inspirere deg til å spise fler fargeglade grønnsaker og variere mer. Der har jeg også skrevet ned de hotteste tipsene. Som hvilke kombinasjoner av mat kroppen elsker. Som eks tomat og avokado, hvor fettsyrene i avokadoen løfter de aller viktigste stoffene i tomaten slik at de tas lettere opp i kroppen. Eller kombinasjonen kikerter og spinat, hvor b-vitaminene i kikertene klinker til fremmer opptaket av magnesiumet som er i spinaten. Hvor gøy er ikke det?!

I dag er altså boken 1 år. HURRA!🎉
Den har blitt en bestselger med mer enn 5000 solgte, og jeg VET den står frmme og allerede er slitt hos mange av dere. Jeg er så takknemlig for at drøm ble virkelighet. For at Frisk forlag tok kontakt og ville lage bok med meg, og for alle dere som følger meg. Har du enda ikke boken kan du klikke den hjem her til kun kr 299 (ordinær pris kr 399). Det er skikkelig bursdags-pris, og den prisen varer kun ut dagen!🎉