Hei sveis i romjulen!
Juletiden er magisk, familietid på rekke og rad, tradisjoner, god mat og søtsaker. Vi har hatt julefeiring fire dager til ende nå. Fantastisk koselig, men jeg føler meg en smule stappet og ferdig med tung mat allerede. Noen som kjenner seg igjen? Før julen for alvor ble sunget inn sendte vi noen gode råd på nyhetsbrev til våre følgere for å unngå overspising og vektoppgang i julen. Fikk du med deg de? Jeg gjør nemlig mine tiltak for å unngå tullete mage og følelsen av å være stappet til randen. Tiltak som å spise til mine faste måltidsrytmer (altså ikke la det gå lang tid, eller hoppe over måltider), lure inn litt frisk sprudlende sunn mat som smoothies eller salater mellom slagene, velge blodsukkervennlige valg der jeg kan, nyte sunnere snop (så er det ikke plass til så mye av all det andre snopet). Til tross for disse små tiltakene skal det bli fint med et par dager uten festligheter nå. Jeg savner enkel lett mat som gjør kroppen hoppende glad! 🙂 HER kan du forresten melde deg på vårt nyhetsbrev om du ikke allerede er det.
DSC_6870SÅ til en herlig nyhet!  8.januar starter livsstilendringskurset “Spis deg slank og glad” – ONLINE! Jeg har holdt dette kurset med flotte deltakere på klinikk i fler år, og etterspørselen har vært stor etter å ha det online. Vi har jobbet med dette i et år nå, og er så GLADE over å endelig kunne fortelle! Etter mange års erfaring med livsstilendring på klinikk er vi stolte av å kunne tilby et unikt kurs som gir alle de verktøyene som skal til for å få varige endringer. Vi opplever at det er enkelt å følge et opplegg, en gratisplan i et blad, eller noen tips fra nettet, men å få til gode varige endringer som passer akkurat din kropp er ikke like enkelt. De aller fleste faller tilbake til gammelt kosthold og vaner, og resultatene opphører. Derfor har vi med vår erfaring og kunnskap satt sammen et kurs som skal hjelpe akkurat deg å finne det kostholdet som fungerer for deg, ikke bare for en periode, men over tid.
OVERSIKT Spis deg slank og glad
Vi vil hjelpe deg til å få en bedre hverdag slik at du kan ta vare på deg selv, og forstå hvordan maten du spiser påvirker kroppen din. Altfor mange sliter med lite energi og overskudd, en vekt som ikke rikker seg, hormoner i ubalanse eller en kropp med mye plager. Vi  vil med kurset vårt lære deltakerene våre mer om hvordan kroppen fungerer, samtidig som vi hele tiden vil gi massevis med nyttige tips og råd for å få en glad og sprudlende kropp. Kurset er delt inn i seks moduler over seks uker. Modulene består av lærerike og nyttige foredrag du kan se på mobil, nettbrett eller datamaskin, vi har til og med fikset det slik at de kan høres som PODCAST. Slik at travle småbarnsmødre som oss også kan få det med seg. Tenk å lære masse spennende og for eksempel trene, pendle til jobb eller lage mat samtidig da! Vi har også laget et oppsummerende dokument til hvert foredrag. Så får dere all info som kan skrives ut og henges på kjøleskapet om du vil! Vi deler alle våre favorittoppskrifter, tips til alt fra kosttilskudd og handleliste, og ikke minst hjelper vi hver og en med å tilpasset et helt individuelt kosthold. For oss er det viktig at deltakerene våre lykkes og når sine mål. Vi har derfor en lukket facebookgruppe for å få god kontakt med dere og bli en fin samlet gjeng. – også har vi begrenset med plasser, så vi skal kunne hjelpe dere alle. Vi starter altså opp 8 januar og gleder oss SÅ! Les mer om kurset HER!

Tenk så gøy å få en knallstart på 2018 sammen, da! Dette blir SÅ bra!

Fortsatt fin romjul!