Reklame i samarbeid med pureyou

Jeg er nøye med hva jeg smører på huden, og selvom jeg er heldig å være utstyrt med en hud som tåler solen godt er jeg påpasselig med solbeskyttelse. Rynker og aldringstegn er én ting å tenke på nå som jeg har bikket 30 (for HALLO så mye som endrer seg etter man bikker det tallet der), men beskyttelse for solskade og kreftforebygging er det aller viktigste. Jeg foretrekker korte ingredienslister og naturlige ingredienser i det jeg smører på huden, akkurat som det jeg putter i munnen.

Jeg har testet en hel del solkremer med gode ingredienslister, men problemet er at de legger seg som et filter på utsiden av huden. Lite flaterende å bli hvit som et spøkelse, det synes jeg ikke noe om på barna heller. Jeg har derfor lagt min elsk på solkremene fra Acorelle. De har også mineralfilter, men kremen er helt nydelig i konsistensen. Denne solsprayen er lett å smøre ut og trekker raskt inn. Også lukter den så godt! Vi hadde den med i kofferten til Kypros og har brukt den i hele sommer. Jeg digger også sololjen. Den består av den antioksidantrike økologiske karanjaolje som har en UV absorberende effekt. Tilsvarer derfor SPF30.

Elsker når jeg finner gode produkter som dette! Anbefales!