Hallo i mandagen!
Jeg titter innom i for å vise den mest geniale duppedingsen jeg noen gang har vært borti. Min lille fis er en liten matmums. Før frokost eller i tiden før middagen blir klar – og han er en smule sulten gir jeg han ofte noe snacks som et lite mellommåltid. Jeg er en skeptiker av meg og vil overhode ikke putte hva som helst i den bittelille fine kroppen. Min lille fis er himla glad i bær, så til snacks kan han ofte få en blanding av blåbær, gojibær og disse ris puffene. De er laget på brun ris, søtet med øko eplejuice, inneholder tørket spinat og tilsatt en del vitaminer og mineraler. Ingen kunstig tullball – bare ren næring.  Jeg har også prøvd eple og banan varianten. Disse går jeg god for til kos altså! Jeg fyller blandingen oppe i denne faktastisk geniale snackskoppen som han selv kan styre og ordne rundt med uten at det blir bær og rispuffer o.v.e.r.a.l.t! Genialt. Ikke annet å si.IMG_6039IMG_6040Jeg oppdaget duppedingsen på iherb for en liten måned siden og kan nesten ikke fatte at jeg overlevde uten før. Jeg får nemlig spader av klin, samtidig som han lille fisen i heimen får spader av å ikke få lov til å spise selv. Himla tungvint å dytte et og et bær inn i munnen hans også forsåvidt! Nå vagger han rundt på de bollete føttene sine med snackskoppen i hånden. SØTESTE jeg vet om! Perfekt duppedings alle mammaer og pappaer burde ha. Perfekt pris også forsåvidt! Du finner den her. 26kr faktisk! Avslutter med et mobilbilde tatt i farten av en liten fis med snackkoppen sin i hånden. Den er til og med opp ned. Uten klin!bilde 3(1)I morgen skal jeg dure inn til Oslo og kokkelere himmelsk snop og sjokkis til fine kursdeltakere. SOM jeg gleder meg! I skrivende stund lager jeg ferdig goodiebagsene til kurset. Hoy, så gøy!

Pssst! Titt innom facebooksiden og se bilder fra Hverdagsmatkurset i forrige uke. Fargeglad mat og sprudlende damer. Til å bli glad av!