Straks nye uke og vi er halvveis i mars allerede! Jeg har ladet batteriene i helgen på fine Hankø hotell. De arrangerte yogaweekend i helgen og jeg har holdt foredrag om “Mat som gjør kroppen glad”. Elsker snakke om hvordan og hva man skal spise for å ha en glad og fornøyd kropp! Luksus for en småbarnsmor å få ladet batterier med god mat, masse yoga og ikke minst sammenhengende søvn i hotellseng 😉 Nå gleder jeg meg desto mer til vår sprudlende sunne yogaweekend i mai!

På tide å vende snuten fremover og planlegge ny uke. Jeg skal i sving på kjøkkenet å lage mandelsmør, og chiagrøt for den kommende uken. Jeg er heeelt hektet og gleder meg til frokostkos hver eneste dag! Fler som er hektet på chiagrøt-oppskriften fra Mat-Prepp guiden?

UKESMENY

Mandag: Skattekiste med fisk (og ertepasta fra Rema til) bakt i ovnen.

Tirsdag: Verdens beste kjøttboller med søtpotet, salat og aioli til.

Onsdag: Salatbuffet ala Mat-prepp guiden. På hektiske ettermiddager er det digg med salatbuffet hvor fler av ingrediensene er ferdig preppet og står klart i kjøleskapet.

Torsdag: Grønn pestosalat med laks

Fredag: Enchiladas med kikertpannekaker

Så til ukens bakst!
Hva med kanelknuter til helgen? De kan lages uansett om du har surdeigsstarter eller ei. Har du ikke en happy surdeigsstarter kan du lage den med Idun sin surdeigsstarter fra butikken, eller erstatte med 3 ts tørrgjær.

GOD SØNDAG!
Ønsker dere en god ny uke!