Hei dere fine og gratulerer til alle mammaer!
Jeg ble vekket med kaffe og sjokolade på sengen i dag. Gutta hadde laget surdeigslapper formet som hjerter, jeg fikk ballong, tegninger og gave. Snakk og bra start. Jeg er så heldig!

Som vanlig har jeg brukt søndagen til å planlegge ny uke. Jeg har mat-preppet litt og laget både granola, ny chiagrøt og nøttesmør fra MAT-PREPP GUIDEN. Jeg har også planer om å preppe til ukens salatlunsjer og steke brød. Har du planlagt den kommende uken? Har du ikke klikket hjem MAT-PREPP guiden enda er det i allefall på tide, den finner du her.

Siden så mange ropte hurra og stemte for at det kom ukentlig UKESMENYER her på bloggen skal jeg virkelig prøve etterstrebe det. Middagsinspirasjon er alltid gull! Håper også ukens meny vil være til inspirasjon.

UKESMENY

Mandag: Butter Chicken, ny indisk favoritt. Oppskrift kommer på blogg denne uken!
Tirsdag: Tomatsuppe med kokt egg og revet parmesan
Onsdag: Stekt torsk med bacon og rotmos
Torsdag: Ørret med mangosalsa (oppskrift i MAT-PREPP guiden)
Fredag: Taco (med kikertwraps og hjemmelaget tacokrydder)
Lørdag: Søtpotet nachos
Søndag: Skinkepai

Med det ønsker jeg dere en nydelig uke!

PS! Gi meg gjerne tilbakemelding på nytt blogg-design. Jeg vet mange av dere elsket søkefeltet på den “gamle” bloggen og brukte det aktivt for inspirasjon. Typ, søkte på søtpotet, så kom alle søtpotetoppskriftene opp. Det finnes her i det nye designet også! Se timeglass-tegnet på linjen øverst 🙂