VERDENS BESTE VAFLER

Vi dro søndagen helt ut i går og klinket til med vafler til lunsj vi. Ohoi så godt det var! Jeg tør påstå at dette er de beste vaflene jeg har smakt. Jeg har blitt mer og mer glad i å bruke banan i bakst for å få sødme og konsistens. I vafler synes jeg bananen satte kronen på verket! Oppskriften ga 8 tykke og gode vafler.

Du trenger:
3 økologiske egg
6 ts mager kesam eller tyrkisk/gresk yoghurt
1/2 moden most banan
120g glutenfri havregryn malt til mel
6 ts kokossukker
1 ts kardemumme
1 ts bakepulver
2 ss chiafrø (kan sløyfes)
0,5 - 1 dl vann

Sleng alt sammen i blender eller mal havregrynene og mos bananen før du blander inn resten av ingrediensene. Spe med litt vann om konsistensen blir for tykk. La røren svelle i 10 minutter før du setter i gang med stekingen. Enklere blir det ikke! De smaker nyyydelig!

Forrige
Forrige

FROKOSTGRØT - HAVRE&HIRSE

Neste
Neste

NØTTESMØR