Gi kroppen en skikkelig kickstart med vår 10-dagers meny! 
Vår meny har fokus på ren og naturlig mat kroppen blir glad av. Menyen gir deg den lille kickstarten du trenger for å løfte kostholdet til nye høyder. Vi opplever at etter en kickstart nullstiller kroppen seg og endringer oppleves mye enklere. Ønsker du en livsstilendring kan en kickstart være løsningen for deg. Vår meny er kaloriberegnet og gir deg en god dose bra næring.

MENYEN VIL GI DEG

  • Kickstart på vektnedgangen
  • Energi og overskudd
  • Bedret fordøyelse
  • Hjelper kroppen å kvitte seg med avfallsstoffer
  • Bedret søvn
  • Stabilt blodsukker
  • Hormonell balanse
  • Lite søtsug
  • Bedre hud, hår og vitalitet
  • En god start for veien videre

Menyene er nøye sammensatt og anbefales å følges slavisk for best resultat. Menyene inneholder en hel haug digge oppskrifter på alt fra smoothies, middager, supper og salater. Fokuset er mye grønnsaker og BRA næring til kroppen! Menyen er uten melk, gluten, kjøtt og sukker.

dsc_2498-2

 

 
Klikk hjem din kickstart HER.
KAMPANJEPRIS kr 495,-
(ordinær pris kr 695,-)


Menyen har gitt våre deltakere fantastiske resultater, her er noen tilbakemeldinger:

“10-dager er gjennomført og det gikk mye lettere en forventet. Det er vel takket være et flott opplegg. Har gått ned 3,5 kg og kroppen føles helt fantastisk. Jeg har gått fra en følelse av “stappet julegris” til en sprudlende dame. Takk til Randi og Linn for en fantastisk start på 2017″.

“Dette var noe jeg virkelig trengte, en skikkelig kickstart etter en periode med masse dårlig mat og vekta som skøyt opp i været etter 10 dager med denne detoxen har jeg fått masse energi, en vektnedgang på 4.3 kg og en stor motivasjon til å forsette. Jeg kommer til å bruke denne menyen videre, men da supplere med litt mere melkeprodukter, kornprodukter og kjøtt. Elsker smoothiene!
Dette er ett perfekt kosthold for meg som også har MS , der jeg skal ha minst mulig form for karbohydrater og sukker. Gleder meg masse til veien videre, så tusen takk til Linn og Randi for at dere har brukt tid og krefter på å lage dette”.

“Ferdig med 10 dager og jeg er veldig fornøyd! Gått ned 4 kg, blitt smalere, føler meg mett mye fortere, mer energi og fått masse inspirasjon. Føler meg også mye bedre rusta til veien videre. Klar for å gå ned endel mer, mens jeg spiser deilig mat. Takk for supert opplegg!”

“Mannen og jeg avslutter 10 dagers kickstart med sjokoladeshake i kveld! Tusen takk, Linn og Randi! Dette var akkurat det jeg trengte! Fant igjen gleden i å planlegge, mange gode oppskrifter og gode rutiner i løpet av disse dagene. Og energien er på topp! Tusen takk!”