Synes du hverdagen er hektisk og at det er vanskelig å kokkelere BRA mat til hele familien? Vår erfaring fra hundretalls matkurs, kostholdsrådgivning og foredrag er at de aller fleste synes dette er en utfordring. Det er lett å falle i fellen og ta dårlige matvalg når hverdagen er mest hektisk. Kanskje er det aktiviteter rett etter jobb og skole, treninger, og andre gjøremål på ettermiddagene. I tillegg har kanskje fler i familien ulike preferanser og mange kjenner på frustrasjonen omkring barn som hverken liker det ene eller det andre. Vi er selv småbarnsmødre og har en til tider litt for hektisk hverdag som de aller fleste. Vi har derfor de samme utfordringene som de aller fleste, og har med tiden tilegnet oss mye kunnskap, tips og råd for å få til et harmonisk middagsmåltid.
DSC_5277Vi synes middagsmåltidet er dagens viktigste måltid og synes alle skal prioritere og sette av tid til BRA middagsmat. Vi er opptatt av å lage maten fra bunnen av, men desto viktig for oss er det at tiden det tar å kokkelere skal være liten, og at maten vi tryller frem skal være smakfull og familievennlig. Vi er derfor hoppende glade over å fortelle at vi lanserer vårt splitter nye MIDDAGSHEFTE med Sprudlende Sunne hverdagsmiddager for hele familien. Heftet består av 4 UKESMENYER med tilhørende handleliste. I tillegg følger 20 hverdagsfavoritter som er raske å lage, er næringsrike og passer selv de aller kresne. Vi har samlet våre beste tips for å få inn bra mat i gapet, deler gledelig ernæringstips og lover haugevis med inspirasjon på middagsfronten!

VÅR MIDDAGSMENY VIL GI DEG:

  • 4 oppsatte ukesmenyer (for 5 dager) med tilhørende handleliste.
  • Varierte måltider med 20 favorittoppskrifter som er lette å lage, er næringsrike og barnevennlige.
  • Inspirasjon i en hektisk hverdag
  • Tips til kombinasjoner og smaker dere kanskje ikke har testet før?
  • Verdifulle tips fra to aktive småbarnsmødre til dere.
  • «Luretrisk» får å få i barna mer fargerik mat

Klikk hjem ditt middagshefte HER.
PRIS kr 395,-
Etter betaling får du straks tilgang til vår kursdatabase og kan enkelt laste opp din meny på din PC, nettbrett eller telefon.

OVERSIKT1
Vi gleder oss til å inspirere DEG!