Min nye bok, KICKSTART – Sprudlende Sunn på 10 dager! lanseres i dag 3.januar 2022!
Tenk at jeg skulle få lage en bok nr 2. Det er så stas!


Denne boken er for meg unik og ikke minst nyttig. Den har kostet meg mye å lage. Jeg har veid, tellet, regnet og målt. Alt for å legge til rette for at du som leser får de resultatene du ønsker deg. Kickstartmenyen er for meg så mye mer enn “bare” en meny. Jeg laget den første menyen helt tilbake i 2014, oppfølgeren i 2020, og nå, en helt ny meny og et helt nytt opplegg som har blitt en hel bok. Det er mange av mine nydelige følgere og kunder som har testet menyene opp i gjennom årene, og resultatene er fantastiske. Målet med menyen er å inspirere deg til å spise mat laget fra bunnen av, full av gode byggeklosser. En bonus som følger er raske resultater som faktisk varer. 
Boken er etter min mening unik av sitt slag. Den er inndelt i tre deler. Del en av boken er selve 10-dagers kickstartmenyen, del 2 er fler fargerike måltider til å fylle inn i menyen, og del 3 er kosemat med oppskrifter på alt fra kanelknuter til snop. Alle oppskriftene er energiberegnet så du har full oversikt over inntaket ditt samtidig som du koooser deg.
Forhåndssalget gikk unna, så lageret er tomt og nytt opplag ventes 26.januar. Du kan derimot sikre deg boken hos bokhandel, ta en titt hos din lokale bokhandel eller bruk “klikk og hent” funksjonen til Norli.