OM SPRUDLENDE SUNN

Alle fortjener å sprudle!


HEI!

Jeg er Linn Stokstad, har en bachelor i Samfunnsernæring og lang erfaring med kostholdsrådgiving. Jeg har jobbet med kostholdsrådgiving på ulike klinikker i Fredrikstad, Sarpsborg og Oslo. Kombinert med dette har jeg spredd matglade og inspirasjon  gjennom foredrag, matkurs, og livsstilendringskurs. Jeg har jobbet mye med mage-tarmproblematikk, vektnedgang, betennelsesdempende mat, og mat for hormonell harmoni. Fra 2020 la jeg jobben på klinikk på hylla og har fullt fokus på onlinekurset “SPRUDLENDE SUNN PÅ 6 UKER”. Kurset har kun opptak noen ganger i året, og kursdeltakerene får nyte godt av alle mine verktøy, oppskrifter og ikke minst tilpasset kostopplegg i 1 år. Les mer om kurset HER.

I mars 2020 ga jeg ut bestselgerboken “Sprudlende Sunn – Spis deg til mer energi” og i januar 2022 kom boken “Sprudlende Sunn Kickstart” som også ble en bestselger på under én mnd. 
Altfor mange mangler ekstra overskudd og energi. De føler at mange av dagens gjøremål er et ork, at energien ikke er tilstede, og at overskuddet til å orke en treningsøkt, eller å lage en god middag fra bunnen av er ikke-eksisterende. Kjenner du deg igjen? Maten vi putter i munnen styrer faktisk mer av hverdagen enn du tror. Visste du for eksempel at nesten 80 % av immunforsvaret finnes i tarmen vår, eller at mange av kroppens lykkehormoner produseres nettopp i tarmen? Med enkle grep i kostholdet vil du kjenne på mer energi, og en gladere kropp. Jeg brenner for alle de små endringene som krever overraskende lite!

Les mer om tjenestene jeg tilbyr HER
Følg meg gjerne i sosiale kanaler for daglig inpirasjon @linn_sprudlendesunn og på bloggen.