OM SPRUDLENDE SUNN

Visjonen bak Sprudlende Sunn er å hjelpe andre med å oppnå en sprudlende glad kropp!

Altfor mange mener de selv sliter med en kropp som ikke fungerer 100%. De føler at mange av dagens gjøremål er et ork, at energien ikke er tilstede, og at overskuddet til å orke en treningsøkt, eller å lage en god middag fra bunnen av er ikke-eksisterende. Kjenner du deg igjen? Maten vi putter i munnen styrer faktisk mer av hverdagen enn du tror. Visste du for eksempel at omlag 80 % av immunforsvaret finnes i tarmen vår, eller at mange av kroppens lykkehormoner produseres nettopp i tarmen? Da forstår du kanskje også hvorfor en god tarmhelse og et riktig kosthold påvirker hverdagen din.

Jeg vil inspirere deg til å ta gode grep for deg selv og tilbyr lærerikt onlinekurs med opptak noen få ganger i året. Kurset “SPIS DEG SLANK OG GLAD” gir deg påfyll så du enkelt kan ta gode valg for deg selv og de du evt bor med. Her får du skreddersydd kostplan og oppfølging av Linn. Det beste av alt er tilgangen til den lukkede facebookgruppn proppfull av inspirasjon.  Bli en del av den sprudlende gjengen du også!

I Sprudlende Sunn kan du også booke online kostholdsrådgivning og få hjelp til å justere og finne kostholdet som er tilpasset deg og din kropp. Fokuset er naturlig mat proppfull av bra næring. Vi trenger spise mer farger, bruke grønnsaker på andre måter, variere mer og få inn enkle måltider som lager fest i kroppen!

LINN STOKSTAD 

ERNÆRINGSRÅDGIVER

Linn har et boblende engasjement og en brennende interesse for naturlig, ren og blodsukkervennlig mat. Linn har bachelorgrad i Samfunnsernæring og holder seg faglig oppdatert med kurser og seminerer jevnlig. Med personlig erfaring med mageproblematikk og kostholdets effekt på kroppen, ønsker Linn å inspirere til sunnere matvalg igjennom veiledning, foredrag og kurser.

Medlem:
Norsk Forening for Ernæringsfysiologer
Norsk Selskap for Ernæring
Foreningen for Ernæringsfysiologer med bachelor i ernæring
Oikos – Økologisk Norge